Na Instagramu se nose mint manikure koje naglašavaju osunčanu put. Sviđaju li se i vama?

Unose dašak svježine u svaki styling.

Lišće na granama je prolistalo, a cvijeće prekriva gradske parkove već neko vrijeme. Kako se s proljećem probudila priroda i u beauty i fashion svijetu dočekali smo novitete – modne komade u pastelnim, nježnim tonovima, prve lepršave haljine i lagane jaknice, ali i nove stilove manikura koji su nas osvojili svojom estetikom. Među njima se ovog proljeća kao pravi hit pokazala mint manikura, odnosno nokti stilizirani na različite načine kroz mentol zelenu boju svjetlijih i tamnijih tonova.

Kao i uvijek, društvene su mreže prava riznica inspirativnih lookova, a u posljednje vrijeme sve češće na nail art profilima viđamo mint nokte. Od tirkiznih, gotovo akvamarin nijansi, pa sve do nježnih zelenih i pastelnih tonova – boja mente zavladala je noktima žena diljem svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoya Cosmetics UK (@zoyauk)

Bilo da se radi o kombinaciji više boja, pa se mint zelena kombinira s lila, baby pink ili nude nijansama, ili je pak zvijezda nail looka sama za sebe, u svakom slučaju ovako uređeni nokti osvajaju na prvi pogled i u svaki outfit ili styling unose dozu proljetne svježine. Također, mentol zelena boja je odličan izbor za toplije mjesece i nadolazeće ljeto jer divno ističe preplanulu put. Naglašavajući osnučanu, brončanu kožu, svježina zelene pastelne mint boje još više dolazi do izražaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NailsMama (@nailsmama_)

Kako bismo vas uvjerili da se radi o manikuri vrijednoj isprobavanja, u nastavku smo izdvojili neke od mint manikure s Instagrama, a koje bismo i sami rado kopirali. Od verzija sa zlaćanim detaljima, lookova koji se poigravaju grafičkim printevima ili pak opcija u kojima je zelena jedina zvijezda – sami odaberite što vam se najviše sviđa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Agnieszka Gajewiak (@agnieszka.gajewiak)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mimosa Nails Spa (@mimosanails77)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kasia Kasprzak (@luxury_nails_by_kasia_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mary&Jess (@mjnail.design)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli min² (@minail02)

BeautyDekorativna kozmetikaNa Instagramu se nose mint manikure koje naglašavaju osunčanu put. Sviđaju li...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram