Nova opsesija beauty svijeta – serumske podloge

Jolie

Dekorativna kozmetika

Nova opsesija beauty svijeta – serumske podloge

Nova opsesija beauty svijeta – serumske podloge

Tekuće podloge koje stvaraju dojam druge kože…

Svako godišnje doba ima svoje svoje “zamke” za kožu zbog kojih je potrebno prilagoditi rutinu njege i šminkanja kako bi koža uvijek bila u najboljem mogućem stanju. Ljeti prirodno posežemo za laganijim tekućim podlogama koje će bolje podnijeti vrućine, no, koža koja je već pokazala bore, dehidracijske linije i hiperpigmentacije, traži dodatan “boost” njege uz prekrivanje bilo kakvih diskoloracija i nepravilnosti.

A post shared by Mia S. (@thebeautearchives) on

 

Dok će nekima u ovu svrhu poslužiti razne BB ili CC kreme, za sve one koji ipak traže nešto konkretnije, ali svakako lagano prekrivanje, idealna su opcija takozvane serumske podloge koje će u isto vrijeme stvoriti tanki vel na koži te je njegovati ciljanim sastojcima.

Cilj serumskih podloga nije da prekriju sve nepravilnosti, već ostave tanak baršunasti sloj koji će stvoriti ujednačeno i svježe lice. Ove podloge redovito su “vodenaste” i kako biste ih nanijeli, najbolje je da izbjegavate bilo kakve spužvice ili previše guste kistove koji će lako upiti previše proizvoda. Na tržištu već sad postoje brojne opcije, od onih pristupačnijih do high-end verzija, naš izbor pogledajte u nastavku…

L.O.V EVENELIXIR Serum Foundation
Reviderm, SECRET FOUNDATION SERUM
Kiehl’s, Glow Formula Skin Hydrator
Perricone MD No Foundation Foundation Serum
The Ordinary Colours Serum FoundationPročitajte


<
Jolie preporuka