Nova verzija hit manikure Hailey Bieber pokorila internet

I ova će jesen proći u tonu Bieber estetike.

Ako dobro razmislimo, shvatit ćemo da je u posljednjih godinu dana beauty scenom apsolutno dominirala Hailey Bieber, manekenka i supruga Justina Biebera koja je zahvaljujući svojim objavama na Instagramu inspirirala brojne beauty trendove.

Od Cherry Coke ruža za usne, preko glazed donut noktiju pa sve do vanilla manikure – Hailey je neprestano diktirala kakve lookove nosimo, a sada ima novi hit. Opet se radi o noktima, a ovog puta je riječ o twistu na njezinu viralnu glazed donut manikuru – samo u metalik izdanju!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Naime, njezina nail artistica Zola Ganzorigt pokazala je kako postići ovakav nail look, a koji je nazvala Mirror Glaze Nails. Naravno, nismo trebali dugo čekati da internet podivlja i ovo postane nova najtraženija manikura.

Ovako uređeni nokti formirani su u bademasti oblik, a na normalan glazed lak u ovoj se verziji dodaje mnogo chrome praha koji u konačnici daje metalik izgled noktima. Hoćete li i vi tražiti ovaj nail art kod svoje manikerke sljedećih tjedana?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

BeautyDekorativna kozmetikaNova verzija hit manikure Hailey Bieber pokorila internet

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram