Obožavamo drogerijske maskare, ali ova tri high end primjerka vrijede svake kune

Maskara je jedan od onih koraka u beauty rutini koji ne preskaču čak i one djevojke koje se ne šminkaju prečesto. Savršeno će uokviriti oči, istaknuti trepavice i otvoriti pogled, ali iako je aplikacija jednostavna, potraga za onom idealnom maskarom nikako nije jednostavna. Ta se potraga još više komplicira ako uzmete u obzir činjenicu da je riječ o proizvodu koji se mijenja svaka tri do četiri mjeseca i stvarno ne želite doći u situaciju da maskaru isprobate i odmah po korištenju bacite u smeće.

High end ili drogerijska maskara?

Baš kada je u pitanju ovaj proizvod, češće ćemo se zaputiti u potragu za idealnim primjerkom u drogeriju – i to baš iz razloga što prekratko traje, a u omiljenim drogerijama se mogu pronaći odlični proizvodi (obožavamo L’Orealove i Max Factor maskare dok npr. Lash Princess brenda Essence može stati uz bok najrazvikanijim maskarama!).

No, to ne znači da ne postoje high end maskare koje ispunjavaju sva obećanja navedena na pakiranju i koje ćemo rado poželjeti u kozmetičkom ormariću. Ako ste baš u potrazi za svojom idealnom luksuznom maskarom, imamo tri prijedloga s kojima ne možete pogriješiti i koje smo više puta testirali. Čekaju vas u nastavku:

Armani Eyes to Kill maskara

 

Lancôme Hypnôse maskara
Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes! maskara
BeautyDekorativna kozmetikaObožavamo drogerijske maskare, ali ova tri high end primjerka vrijede svake kune

Yves Saint Laurent Beauté predstavio dojmljivu interpretaciju kultnog mirisa: Y EAU DE TOILETTE

Y toaletna voda donosi novi, osobniji prikaz životne priče muškarca koji stoji iza mirisa Y, koji predstavlja kultni ambasador ove linije parfema, Lenny Kravitz....

adidas osigurao ograničen broj popularnih Jugoplastika tenisica i za hrvatske kupce

Kad su krajem 2020. godine adidas i njemački BSTN store lansirali jedinstveni model tenisice adidas Forum High posvećen kultnom splitskom košarkaškom klubu Jugoplastika, cijela...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram