Ovaj puder podarit će vam onaj savršen ljetni glow efekt

Jolie

Dekorativna kozmetika

Ovaj puder podarit će vam onaj savršen ljetni glow efekt

Ovaj puder podarit će vam onaj savršen ljetni glow efekt

Priča s tekućom podlogom lako se zakomplicira s dolaskom toplijih dana kada postoji više faktora na koje moramo paziti ako želimo da nam lice izgleda svježe. Dok u nekim iznimnim situacijama posegnuti možete za teškim matirajućim podlogama koje će pomalo “zabetonirati” lice, ali izgledati odlično na fotografijama, ostatak vremena morate potražiti nešto manje okluzivno. Tijekom povećanih vanjskih temperatura naša koža luči više sebuma nego obično i upravo zbog toga pametno je izabrati puder koji će funkcionirati kao tanki zaštitni veo te zaključati vlagu u koži koja pojačano isparava.

A post shared by Reviderm (@revidermhr) on

Lagani višak sjaja najbolje ćete ukloniti papirićima za matiranje ili laganom aplikacijom pudera u kamenu na zone koje se najbrže zasjaje.

Pudere koji predstavljaju spoj njege za kožu i korektivne uloge najlakše ćete pronaći u ponudi brendova koji svoju filozofiju temelje prvenstveno na zdravoj koži. Cjeloviti pristup koži u kojem se rješenja temelje na sinergijskim metodama kriju se iza ideje visokokvalitetne kozmetike Reviderm koja je izbor cijenjenih hrvatskih vizažista, Saše Jokovića i Dajane Pajkić. Zatekli smo ih na predstavljanju noviteta spomenutog brenda i priupitali da nam otkriju trenutne favorite iz ponude.

 

Odlični noviteti iz Reviderma

Secret Foundation Serum

Prateći trendove u make up industriji, s naglaskom na zdravu i blistavu kožu, protekli vikend Reviderm je predstavio novitete u svojoj make up liniji. Kreator linije, Giovanni Fasiello, gostovao je u Zagrebu te hrvatskim i BiH vizažistima pokazao nadolazeće trendove i novitete. Jedan od najjačih Reviderm aduta za ljeto, Secret Foundation Serum, lagani obojeni fluid s aktivnim sastojcima, upravo je favorit Saše Jokovića koji je otkrio na čemu inzistiraju njegove klijentice. “Sve više mojih klijentica inzistira na prirodnom make up-u i vjerujem da će ih ovaj serum oduševiti!”

  Ovo je jedina vrsta pudera koja vam sigurno neće izazvati nered na licu

Za Dajanu Pajkić, koja surađuje s najvećim zvijezdama na estradi, ali i privatno koristi lagan i kvalitetan make up novi Secret Foundation Serum je “definitivno nešto što će se naći u mojoj ljetnoj make up rutini jer je ljeto idealno vrijeme za tonirane kreme i serume, a Revidermov ima i glow efekt koji obožavam”. 

Ako ste i vi u potrazi za laganom podlogom koja će koži pružiti sjaj i njegu te je u isto vrijeme štititi od vanjskih negativnih faktora Secret Foundation Serum odličan je izbor, pogotovo ako na licu već možete uočiti sitne bore i nepravilnosti.

Za više informacija o proizvodu klik ovdje.

 
Pročitajte


<
Jolie preporuka