‘Peachy beachy’ ljetni make-up look: Novi trend koji kopiramo od Hailey Bieber

Opet je odredila beauty scenu za sljedećih par mjeseci.

Iako su i Instagram i TikTok puni beauty, make-up i skincare influencerica, nitko ne postavlja trendove na tom polju s tolikom lakoćom i toliko brzo kao što to čini trenutno trudna Hailey Bieber, model i supruga Justina Biebera. Ona svaku sezonu obilježi nekim svojim lookom – bilo da se radilo o Vanilla Chrome noktima, Donut Glazed usnama ili pak Sugar Fairy make-upu za zimu, a sada se povijest ponovila i opet smo opsjednuti šminkom lijepe Hailey.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Naime, osnivačica beauty brenda Rhode predstavila je svoj novi omiljeni ljetni make-up look, a koji se odmah počeo masovno kopirati., Hailey ga je nazvala ‘Peachy Beachy Summer’ make-up, a kao što mu ime govori, karakteriziraju ga topli tonovi zlata, breskvasta ružičasta i lagani bronzer.

Za kreiranje cijelog looka Hailey koristi isključivo vlastite proizvode svog brenda, pa tako tutorial za stvaranje ovakvog make-upa izgleda tao da prvo nanese Glazing Milk primer, zatim ide Peptide Glazing Fluid i onda kreće s obrnutim konturiranjem. Koristi Dolce Glow’s Contour Self-Tanning Sculpt and Glow bronzer u sticku koji uz to ima i efekt koji potiče tamnjenje kože.

Zatim slijedi nanošenje korektora Hourglass Vanish, a onda slijedi puder u prahu lagane teksture koji matira kožu. Za kraj Hailey na lice stavlja rumenilo u boji terakote, a zatim na vrh i trunkicu onoga u boji breskve – kada se ta dva tona pomiješaju, nastaje divan osunčani look za svaki dan.

Mnogi vjeruju kako je ovaj look ujedno i najava novih Rhode proizvoda za ljeto, vrlo vjerojatno upravo višenamjenskih rumenila koja su korištena i za kreiranje ovog jako lijepog make-upa, a koja se dosad nisu mogla kupiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

BeautyDekorativna kozmetika‘Peachy beachy’ ljetni make-up look: Novi trend koji kopiramo od Hailey Bieber

Cover star Dina Levačić i Matea Jelić: ONE MOGU SVE

U nizu tekstova i priča na impresivnih 260 stranica Elle Hrvatska nastavlja rušiti barijere i pristupati uobičajenim temama iz uglova koji su neočekivani - u ljeto...

Facebook

99,687FanovaLajkaj