Proljeće znači tratinčicama posute nokte. Evo genijalnih primjera ove manikure

Simbol proljeća, tratinčice, već se sezonama nose kao stylish manikure, a mi smo izdvojili odlične Instagram inspirativne lookove.

Nježna i nenametljiva tratinčica cvjetić je koji se često nađe na odjeći i modnim dodacima, a Marc Jacobs joj je posvetio cijelu liniju mirisa. Bijele latice i mali žuti tučak zaštitni su znak ovog nježnog, cvjetnog simbola proljeća, a tijekom proljeća ga ne viđamo samo po travnjacima i gradskim parkovima već i na odjeći i manikurama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Isabel May (@isabelmaynails)

Takozvani “daisy nails” postali su vrlo traženi u nail salonima, a društvene mreže prepune inspirativnih lookova kao stvorenih za prve proljetne dane. Jednostavna, a opet upečatljiva, ova manikura s tratinčicama može se izvesti i na kratkim i na dugim noktima, s podlogom od laka u boji ili pak na neutralnoj pozadini boje kože. Neovisno o tome radi li se o velikom uzorku tratničica ili pak samo obrubu nokta posutom bijelim nježnim laticama, “daisy nails” uvijek izgledaju jako ženstveno i decentno, a opet unose dozu proljetnog veselja u svaki styling.

Kombinacija i opcija za poigravanjem s iscrtanim tratinčicama na noktima je bezbroj, a sve ovisi o tome kakav se vama stil najviše sviđa. Sudeći po viđenom na Instagramu trenutno su najpopularnije „daisy“ manikure one koje kombiniraju klasičan uzorak tratinčica s nježnim pastelnim tonovima koji su ionako sami po sebi simbol proljeća i Uskrsa koji nam se bliži. Također, tratinčice ne moraju nužno prekriti sve nokte, već će u nekim slučajevim i samo jedan nokat ukrašen tim proljetnim cvijećem biti dovoljan da cijelu manikuru podigne na višu razinu.

Ono što nam se posebno sviđa kod ovog stila manikura je to što je tratinčice jako lako ručno iscrtati na pločici nokta, pa ovaj look ne traži nužno odlazak u nail salon. Jednostavan premaz u nude nijansi preko cijelog nokta te potom iscrtavanje s bijelim lakom za latice i jednom žutom točkicom za tučak trebao bi svatko moći izvesti i u vlastitoj kupaonici, pa jednostavnije verzije ovih “daisy” manikura možete napraviti i kod kuće za čas posla. Ako ipak želite nešto kompliciraniju izvedbu tratinčica na noktima, savjetujemo vam da se ipak prepustite u ruke stručnjacima.

A ako vam nedostaje inspiracije, u nastavku smo za vas izdvojili još nekoliko jako lijepih primjera ovako uređenih noktiju s Instagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tiffany Abbigaile Beauty (@tiffanyabbigailebeauty)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MYLEE | AT-HOME GEL NAILS (@myleebeautyofficial)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rosemarie Jones (@rosemarie_nailartist)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nails by Nell (@nails_by_nell_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlie Morgan (@nails.of.colour)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Abi @ NaileditBeauty (@naileditbeauty)

BeautyDekorativna kozmetikaProljeće znači tratinčicama posute nokte. Evo genijalnih primjera ove manikure

Facebook

99,687FanovaLajkaj