Volite životinjski uzorak? Ove jeseni je hit nositi ga i na noktima!

Tigraste, leopard ili kornjačevina manikure nikad nisu izgledale ovako dobro.

0
1225
@missguided

Neki ga vole, a neki mrze – no jedno je sigurno – sa životinjskim uzorkom privlačit ćete pažnju gdje god da pođete. I ne, ovog puta ne pričamo o leopard print kaputima ili haljinama s uzorkom zebre, već o stylish trendovskim manikurama za ovu jesen koje ove godine dolaze u cijelom spektru životinjskih šara.

Riječ je o tigrastom, leopard ili kornjačevina uzorku na noktima koji je ove sezone u svijetu nail arta pokupio sve simpatije. Ovaj stil noktiju genijalne je sinergija upečatljivosti koja može izgledati maksimalistički, ali nositi i jednostavnu stilsku notu, pa ako ste još uvijek u nedoumici za koju se varijantu manikure odlučiti, mi mi vam donosimo obilje inspiracije s Instagrama za ovakve lookove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Nude Nail Company (@thenudenail.co)

Kao što smo spomenuli, ovaj tip manikure je sjajna opcija za sve one koji žele upečatljiv izgled, ali ipak zadržati i dozu elegancije te profinjenosti. Spomenuta varijanta manikure je i više nego sjajan spoj zaigranosti koji će se odlično uklopiti u gotovo svaku odjevnu kombinaciju i podariti joj dašak chic izgleda koji osvaja na prvu. Budući da je riječ o vrsti manikure koja je nešto zahtjevnija od ostalih, predlažemo da se svakako obratite profesionalcima koji će je napraviti besprijekorno te se vješto poigrati bojama kako bi konačan rezultat bio najbolji mogući.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Queenie Nguyen (@nailartbyqueenie)

Što se tiče samog dizajna, ključno je da se odlučite želite li da cijeli nokat bude prekriven uzorkom ili pak samo dio njega. Moguće je tako imati decentnu francusku manikuru s uzorkom kornjačevine ili pak cijeli nokat prekriti leopard printom – odluka je na vama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli emily jane lathan (@emilyjanelathan)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie (@overglowedit)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Abby Fountain (@nailsbyabbylea)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli emme 🖐 (@emme_nail)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amy Tran (@amyytran)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime