Gošća ste ili kuma na vjenčanju? Isprobajte ove glam frizure za taj veliki dan

S ove dvije opcije ne možete pogriješiti.

Sezona vjenčanja itekako se zahuktala – svibanj, lipanj i srpanj su najpopularniji svadbeni mjeseci, a ako se i vi ovih dana spremate na neko vjenčano slavlje i želite za tu prigodu izgledati najbolje moguće, vrijeme je da na vrijeme odaberete ne samo svoj outfit već i svoju frizuru. Bujna, njegovana i lijepo stilizirana kosa simbol je ženstvenosti te bez odgovarajuće glam frizure ni vaš svečani outfit neće sjati istim sjajem, pa je jako važno pravilno odabrati stil uređivanja kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rock My Wedding (@rockmywedding)

I dok se trendovi u svijetu vjenčanja kao i u svijetu hair stylinga mijenjaju, neke opcije ostaju bezvremenske – a to su za vjenčane prilike prema riječima stručnjaka dvije frizure – ona s krupnim valovima u kosi i druga s podignutom frizurom koja puža pogled na vaš vrat.

Krupni, raskošni valovi

Klasik koji nikada ne izlazi iz mode – duga kosa s valovima. Ova frizura najlakši je način da postignete ženstven, romantičan izgled koji će podići na višu razinu bilo koji styling ili make-up. Jednostavna, ne pretjerano zahtjevna za izvedbu, ova frizura odlično se uklapa u sve stilove haljina/odijela i lako se prilagođava čak i kraćim dužinama kose – pa je odličan izbor za svečane prilike i nikada neće iznevjeriti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirlinda Lajqi (@mirlindalajqi)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Podignuta kosa

Podignuta kosa, neovisno radi li se o sleek punđi, visokom repu ili pak romantičnoj, raščupanoj punđi, uvijek otvara pogled na ženski vrat i to ju čini dosta izazovom. Elegantno podignuta kosa omogućava i to da vam kosa ne prekriva lice dok plešete te da tijekom cijelog svadbenog dana i noći zadržite ‘posložen’, uredan izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carly Williams (@carlywilliamshair)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amanda Dunk (@amandalouise.bridalhair)

BeautyGošća ste ili kuma na vjenčanju? Isprobajte ove glam frizure za taj...

Facebook

99,687FanovaLajkaj