Najljepša smeđa nijansa kose za ovo ljeto je ‘mushroom bronde’

U ovu hladnu boju kose zaljubit će se i plavuše!

Ako ste s dolaskom ljeta inspirirani za lagano osvježavanje svog izgleda te se uskoro spremate frizeru, svakako razmislite da kosu obojite u specifičnu ‘mushroom bronde’ nijansu smeđe. Nakon višegodišnje vladavine zlatnih, medenih i bakrenih tonova kose, beauty stručnjaci tvrde da je ovo ljeto zapravo posvećeno revitalizaciji i vraćanju popularnosti hladnih tonova kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mariana N’unes (@maanuness)

Tako je trenutno najtraženija nijansa ona koju nazivamo ‘mushroom bronde’, a koja je specifična po svojoj pepeljastoj bazi, na koju se pak onda u ‘valovima’ naslanjaju tonovi bogate tamnosmeđe boje i laganih plavih pramenova. Kombiniranje hladnih i zatim nešto malo toplijih, neutralnijih smeđih i plavih nijansi rezultira zemljanim tonom kose koji izgleda bogato, a vrlo prirodno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli serena thompson (@serenaatthompson)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elise Hoogerdijk (@elisehoogerdijk)

Stručnjaci tvrde da ovakvi hladni tonovi u kosi rade kontrast preplanuloj koži te da je takav izgled vrlo upečatljiv, a ovisno o tome koliko tamno ili svijetlo želite ići s bojenjem kose, možete kreirati izgled od bež, pepeljasto smeđe pa sve do mokka tamne boje – sve po vašim željama i ukusu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Most Cadde (@themostcadde)

BeautyNajljepša smeđa nijansa kose za ovo ljeto je ‘mushroom bronde’

Cover star Dina Levačić i Matea Jelić: ONE MOGU SVE

U nizu tekstova i priča na impresivnih 260 stranica Elle Hrvatska nastavlja rušiti barijere i pristupati uobičajenim temama iz uglova koji su neočekivani - u ljeto...

Marijana Perinić predstavila novu knjigu u kojoj piše o muško-ženskim odnosima

Sinoć je u klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano predstavljanje nove knjige spisateljice i voditeljice Marijane Perinić pod nazivom "Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama". Ova peta...

Facebook

99,687FanovaLajkaj