‘Nirvana waves’: Spoj morskih i grunge valova u kosi za ‘IT’ ljetnu frizuru

Jednostavno za stiliziranje, a daje efektan izgled.

Ljeti je uvijek najveći trend, bilo da se radilo o frizurama bilo da se radilo o šminki, ‘low effort look’. Naime, tijekom vrućih, ljetnih mjeseci koje dijelom provedemo na godišnjim odmorima i na moru, najpraktičnije je furati što prirodniji look koji ne traži tešku šminku ili puno oblikovanja kose ujutro. Tako biramo ‘no make-up’ lookove, kao i jednostavne valove u kosi, a ove godine oni imaju i novi naziv – ‘Nirvana waves’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Biel (@jessicabiel)

Ovo je stil valova u kosi koji bi se najlakše mogao usporediti s uvijek popularnom beach waves frizurom – ali sa samo malim grunge odmakom od klasike. Naime, radi se o jednostavnoj frizuri s nježnim valovima u kosi, ali koji ne izgledaju toliko romantično već više kao da ste se upravo vratili s nekog partyja koji je trajao cijelu noć.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Irinel de León (@hairinel)

Najlakši način da dobijete ovakav stil valova u kosi je taj da spletete nešto sitnije, tanje pletenice te ih nosite nekoliko sati ili preko noći. Ujutro ih raspustite i lakom učvrstite svoju frizuru, koja bi trebala djelovati vrlo prirodno, nenametljivo, a opet stylish. Uz dodatak malo gela ili pak pjene za kosu, dodatno neke vlasi ‘slijepite’ za mokar ili nakon partijanja znojan, look.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli naomi anwer (@naomianwerr)

Ovu frizuru inspirirali su nedavni snimci Taylor Swift i njezine mokre kose tijekom izvođenja koncerata na Eras turneji diljem svijeta, a prihvatile su ga i druge dame poput Jessice Biel ili pak Hailey Bieber. Kako se vama sviđa?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adria Arjona (@adriaarjona)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Beauty‘Nirvana waves’: Spoj morskih i grunge valova u kosi za ‘IT’ ljetnu...

Facebook

99,687FanovaLajkaj