Ako još niste, morate probati proizvode hvaljenog Dr. Grandela

Imate problema sa suhom kožom?

Sve bliješti, svi se vesele, stiglo je najljepše doba u godini! Ako imate problema sa suhom kožom, vjerojatno i niste baš nešto previše uzbuđeni. Suha, perutava, nadražena koža nije baš favorit! Hladnoća, centralno grijanje, klimatizacijski uređaji… Sve vas to samo živcira, no postoji kvalitetno rješenje za vaš problem – visoko kvalitetna kozmetika Dr. Grandel.

Jedna od vodećih njemačkih kuća prirodne kozmetike u svojim laboratorijima kreira visokokvalitetne, inovativne, prirodne kozmetičke proizvode te nutritivne pripravke i dodatke za podizanje imuniteta, i to inteligentno povezujući znanost i prirodu.

Priču o uspjehu ove kozmetičke kuće započeo je njezin tvorac dr. Felix Grandel koji je svoja kemičarska i nutricionistička znanja usmjerio u istraživanje i stvaranje pripravaka koji će imati pozitivan učinak na opće zdravlje organizma. Snaga prirode bila je njegova inspiracija te je upravo visokovrijedne prirodne sastojke od samih početaka koristio u kreiranju vrhunskih i inovativnih proizvoda.

EPIGRAN – dodir savršenstva na vašoj koži

Za hladno i suho vrijeme koje nas očekuje u sljedećem periodu, posebno će vam koristan biti njihov EPIGRAN. Ako imate problema s osjetljivom, suhom i općenito zahtjevnom kožom, ovaj proizvod savršen je jer ublažava osjećaj napetosti, svrbeži i zatezanja te umiruje iritacije zahvaljujući vitaminu E koji je u kozmetici poznat i kao „vitamin ljepote“. Snagu i kvalitetu epigrana potvrđuje podatak da se ovaj sastojak, koji je Dr. Grandel kreirao u Augsburgu prije punih 70 godina, i danas dobiva istim postupkom. Samo uz odgovarajuću svjetlost, temperaturu, te u istim uvjetima proces maceracije koji traje nekoliko tjedana, rezultira nastankom ovog vitalnog proizvoda. Slogan „we know your skin“ najbolje dočarava samouvjerenost s kojom vam njemačka kozmetička kuća nudi rješenja za vaše dermatološke probleme.

Iako je doba kad suha koža najviše pati, dr. Grandel u paleti proizvoda brine i za najzahtjevnije potrebe kože. Provjerite proizvode i inovativna rješenja za sve tipove i stanja kože.

Vrhunski proizvodi su prioritet

Dr. Grandel se ne zaustavlja samo na kreiranju vrijednih pripravaka za kožu, već proizvodi i dodatke prehrani visokih nutritivnih vrijednosti. Svjesni da ljepota ne dolazi samo izvana već da tijelo treba hraniti i iznutra, Dr. Grandel nudi AminoGran, Cerola+cink, GrandeMag magnezij, Granozym i mnoge druge provjerene dodatke prehrani. Sastojci koje ovi vrijedni pripravci nude neophodni su, posebno u hladnim mjesecima kada je vani vlažno, a temperature niske. Tada se javlja povećana potreba za jačanjem imuniteta i dodatnim dozama vitamina i minerala.

Njihove proizvode možete pronaći u Müller trgovinama na Natur odjelu, kao i u svim bolje opskrbljenim ljekarnama. Popis prodajnih mjesta za Dr. Grandel.

FotoPress
BeautyPreparativna kozmetikaAko još niste, morate probati proizvode hvaljenog Dr. Grandela

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Upitali smo domaće beauty influencerice koje L’Erbolario proizvode obožavaju

Odabrati najdraže od najdražih? Najmirisnije od najmirisnijih? Kao da majku pitate koje joj je dijete draže! L'Erbolario proizvodi savršenih tekstura i predivnih mirisa očaravaju baš...

Isprobali smo inovativni tip treninga kakav dosad nije postojao u Hrvatskoj!

Zapad Zagreba sve donedavno bila je pomalo zaboravljena 'zona'. No u posljednjih se nekoliko godina upravo u tom dijelu grada neprestano otvaraju nove ponude...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram