Eau Thermale Avène Cicalfate linija: njeguje i uklanja tragove koje svakodnevni život ostavlja na našoj koži

Bolni trag  tek kupljenih neudobnih cipela na stopalima, ogrebotina na nozi kao podsjetnik na veselu dječju igru, ispucale usne nakon povratka sa skijanja, opekotina na ruci kao uspomena na pripremanje ukusnog obroka za obitelj.

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène znaju da svakodnevni život obiluje trenucima koji ostavljaju tragove na koži, stoga podsjećaju na Cicalfate, Eau Thermale  Avène liniju proizvoda stvorenu da zacijeli površinske rane i iritacije kože cijele obitelji. Linija Cicalfate ponosi se s 15 godina ekspertize, a prokušana učinkovitost počiva na zaštićenoj kombinaciji djelatnih sastojaka: sukralfat kao djelatni sastojak koji potiče zacjeljivanje kože te antibakterijski kompleks bakar/cink sulfat koji smanjuje rizik od razvoja bakterijske reakcije.

Kako njegovati iritiranu kožu?

Bilo da su iritacije kože, suhe, vlažne ili su posljedica dermatoloških zahvata; ono što je svim iritacijama kože zajedničko jest da zahtijevaju posebnu njegu za učinkovit i brz oporavak kože. Cicalfate proizvodi svojim jedinstvenim djelatnim sastojcima sprječavaju nastanak superinfekcije, ubrzavaju zacjeljivanje te umiruju nelagodu iritirane kože.  Za suhe iritacije dojenčadi, djece i odraslih specijalizirana je Cicalfate obnavljajuća krema. Ona ubrzano umiruje, obnavlja i zacjeljuje iritiranu kožu, a potrebno ju je nanijeti 1-2 puta dnevno na iritirana područja. Vlažne iritacije kože dojenčadi djece i odraslih kao što su pukotine, ogrebotine, ekcemi, pelenski osip te ožiljci nakon dermatološki i manjih kirurških zahvata zahtijevaju njegu koju pruža Cicalfate losion za obnovu i sušenje. Prije uporabe dobro protresite bočicu te uklonite vršak aplikatora na njoj. Aplikator otvorite okretanjem  u smjeru kazaljke na satu (zatvarati u obrnutom smjeru). Nanesite 1-2 puta dnevno na očišćenu kožu direktno ili uz pomoć sterilne komprese kod svih vlažnih iritacija kože.

 

Volimo zimu, ali…

…ne volimo njezin utjecaj na našu kožu. Niske temperature uzrokuju slabiju prokrvljenost, a zbog slabije opskrbe lipidima koža gubi svoju prirodnu zaštitu. Posebno su ugrožene naše ruke, a za njih brine Cicalfate HAND obnavljajuća barrier krema koja na koži ostavlja zaštitni, izolacijski sloj koji postaje barijera, “druga koža”,  štiteći tako ruke od vanjskih utjecaja. Učinkovitost se zasniva na patentiranoj kombinaciji djelatnih sastojaka: sukralfat omogućuje obnovu površinskih oštećenja usana i kože, dok bakar i cink sulfat smanjuju rizik od bakterijske infekcije. Avène Termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.  Za optimalnu njegu i zaštitu nanijeti najmanje dva puta dnevno, s naglaskom na izrazito nadražena područja.

 

 

Umirenje, hrana i njega za usne…

…stane u baš svaku torbicu. Cicalfate obnavljajući balzam za usne ispitan pod nadzorom dermatologa i pedijatara trenutno umiruje, obnavlja i hrani suhe i nadražene usne. Vrlo bogata,  hranjiva i transparentna tekstura uz nježnu učinkovitost jamči i veliko zadovoljstvo korištenja. Učinkovitost se zasniva na jedinstvenoj kombinaciji djelatnih sastojaka: sukralfat omogućuje obnovu površinskih oštećenja usana i kože, dok cink sulfat smanjuje rizik od bakterijske infekcije. Hranjiva masna faza (biljna ulja i voskovi) intenzivno hrani oštećena područja, dok glicerol osigurava hidraciju. Vodena faza iz formule stvara vodootporan zaštitni film koji traje i do 6 sati, a Avène termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

BeautyPreparativna kozmetikaEau Thermale Avène Cicalfate linija: njeguje i uklanja tragove koje svakodnevni...

Ovacije za ‘Tvorničke postavke’ Ksenije Marinković na početku nove kazališne sezone

Riječ je o predstavi 'Tvorničke postavke', redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. Ako je suditi po reakcijama publike...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram