Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose

Obožavamo ovaj ljekarnički brend!

Hladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose koja se isušuje, puca, gubi sjaj, volumen i općenito – počinje izgledati beživotno. Najčešće greške koje radimo zimi su:

  • pranje kose vrućom vodom
  • stalno korištenje uređaja za toplinsko oblikovanje kose
  • prečesto peremo kosu.

Ako mijenjamo rutinu njege kože, isto tako bi bilo poželjno promijeniti i rutinu njege kose. Zimi bi se trebalo fokusirati na šampone i regeneratore za hidrataciju, te kosu njegovati uljima kako biste potaknuli zadržavanje vlage stvaranjem zaštitnog sloja na kosi.

Ducray pomoćnici

Ducray linija protiv ispadanja kose namijenjena je jačanju beživotne i oslabljene kose, koja ispada. Šampon i regenerator namijenjeni su čestoj uporabi te jačaju oslabljenu i beživotnu kosu. Losioni protiv ispadanja ciljano djeluju ovisno o tipu ispadanja kose, povremenom ili kroničnom te ovisno  o ispadanju kose kod muškaraca ili kod žena. Ducray Neoptide EXPERT serum smanjuje ispadanje i potiče rast kose posebice kod kroničnog ispadanja kose kod žena i muškaraca. Lagan i neljepljiv serum, nije ga potrebno ispirati, a omogućava lako oblikovanje kose.

Dodatak prehrani, kapsule upotpunjuju cijeli tretman. Anacaps REACTIV kapsule sadrže biotin koji doprinosi održavanju normalne kose i kože i niacin koji doprinosi održavanju normalne kože, a piju se jednom dnevno.

Ducray Anaphase+ regenerator za jačanje kose pomaže kod beživotne kose te služi za jačanja kose. Uz to je i nadopuna tretmanima protiv ispadanja kose.

Kelual DS linija primjenjuje se kao potporna njega vlasištu sklonom seboroičnom  dermatitisu. Namijenjena je ljuskavim stanjima ponavljajuće prhuti praćenim svrbežom i crvenilom lica, tijela i vlasišta. Kelual DS tretman šampon preporučuje se kod ponavljajućih oblika prhuti, što uključuje crvenilo vlasišta i intenzivan svrbež ili kao potporna njega vlasišta sklonog seboroičnom dermatitisu (SD). Svrbež je umiren od prve uporabe. Smiruje crvenilo i dugotrajno uklanja prhut, a formula je sigurna za obojenu kosu.

Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

FotoPromo
BeautyPreparativna kozmetikaHladnoća izvana i suhi zrak grijanih prostorija najveći su neprijatelj vaše kose

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Ultimativna fitness motivacija za sve koji nemaju vremena vježbati!

Svi koji smo ikada pokušali ciljano oblikovati trbuh, znamo da izolacijske vježbe poput trbušnjaka imaju poprilično malo efekta. Baš zbog toga mnogi fitness entuzijasti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram