Isprobali smo Reviderm tretman u kojem dobijete odljev lica (i to nije ono najbolje)

Ako vidite i osjećate da vam je koža trenutno dehidrirana, puna sitnih nepravilnosti i “umorna”, ovo je tretman koji bi mogao riješiti te probleme…

Tretmani za lice nešto su što skoro pa svaka žena priželjkuje, pogotovo ako je prešla tridesetu. Zamislite, netko se sat vremena brine o vašem licu i nakon toga izađete osvježeni s kožom koja blista. Siv ten, umorna, dehidrirana koža, komedoni, milije, površinske bore… Sve su to nepravilnosti koje nam na svakodnevnoj razini zadaju glavobolju i ne toliko ugodan osjećaj. Dobra je vijest da su sve te nepravilnosti rješive, a loša je da nisu sve tako jednostavne za hendlati. U jednom trenutku života jednostavno shvatite da određene “sitnice” nikakve čudotvorne kreme ni serumi ne mogu riješiti. Potrebna je teška artiljerija. Prvi korak obrane, tretmani lica.

Kako izabrati pravi? Sve počinje od pouzdanog mjesta za koje ste sigurni da rade s najboljom dermokozmetikom i koji su na dobrom glasu. Ipak im prepuštate svoje lice u ruke, a ako pogriješite nećete završiti samo s izgubljenim novcem ili rezultatom, već i potencijalnim crvenilom i ožiljcima.

Inače imam mješovitu kožu koja je prelaskom tridesete (ili dolaskom u Zagreb, nisam sigurna, tješim se da nije zbog godina) postala dubinski dehidrirana. To naravno rezultira pomalo sivkastom bojom tena i površinskim borama iza hladne sezone te osjećajem da ništa ne može proći gornju barijeru kože i dubinski je nahraniti. Laganim istraživanjem, moj je izbor je pao na Revidermov global anti-aging tretman napravljen u njihovom centru (a neću lagati, vidjela sam da je Tatjana Jurić bila više puta baš na tom tretmanu pa sam računala ako je dobro za nju…). Dodatno me privukla još jedna stvar, koja možda zapravo i nije toliko bitna. Naime, jedan dio tretmana uključuje nanošenje gipsa na lice koji se stvrdne i napravi savršen odlijev lica koji iza tremana možete ponijeti kući (ili ne morate) i primjerice pokloniti ga svojoj goroj polovici 🙂

Da, to je to

Proces tretmana

Ovo je tretman koji nije lako opisati i to ne samo zbog toga što je toliko opuštajući da ćete možda na pola puta zaspati već je riječ o tretmanu koji je individualno prilagođen problematici svake kože. Mene su tako dopali proizvodi Reviderm za dehidriranu i suhu kožu što sam i naslućivala jer sam baš dan prije prijateljici rekla da se osjećam kao sušeni bakalar i da sve nade polažem u baš u ovaj tretman. Lagala bih kad bi rekla da se sjećam svih koraka, svi su bezbolni samo da napomenem, ali oni koji su meni izazvali najviše zanimanja su kolagenske trake koje se nanose za dubinsku hidrataciju i nakon kojih se aplicira gore spomenuti gips i napravi savršen odljev lica, i zapravo što je bitnije, potencira dodatno prodiranje kolagena u kožu.

Dok je radila mikrodermoabraziju, jedan od prvih koraka u tretmanu, kozmetičarka mi je pojasnila zašto je bitno odstraniti gornji sloj kože lica (što je inače potpuno nježno i bezbolno u ovom slučaju i ostavlja kožu mekom poput bebine). Osim što se stimulira snažan rast novih zdravih stanica, bilo koja njega kože koja uslijedi lakše će prodrijeti u dublje slojeve kože. Tu bi naravno bilo poželjno da je u pitanju dermokozmetika s aktivnim sastojcima. Laički rečeno, to je preparativa koja ima manje molekule koje zbog svoje veličine lakše mogu prodrijeti u dublje slojeve epidermisa (umjesto da samo “leže” na koži).

 

Koji su rezultati i kome bi odgovorao ovaj tretman?

Možda je o rezultatima najbolje krenuti od činjenice da je kozmetičarka iza tretmana trebala nanijeti laganu šminku na moje lice, ali to sam odbila iako gotovo nigdje ne izlazim bez tekuće podloge. Moja koža je bila vidno nahranjena, sjajna i ujednačene zdrave boje, imala je prirodan glow! Zanimljiv je jako bio i učinak ultrazvuka koji je popravio konture lica na način da je to bilo vidljivo golim okom – inače mi je jedna obrva neznatno spuštenija, nešto što samo ja uočavam, ali nakon tretmana obrve su bile u ravnini. Ovdje je riječ o jednom moćnom tretmanu s velikim brojem pomno izabranih koraka i preparata s aktivnim supstancama koji layeringom postižu čudo u sat vremena.

Ono što bih izdvojila kao jako bitan faktor tretmana je da cijeli proces uključuje analizu kože i individualnu preporuku preparata koje ćete nastaviti koristiti kao dio svoje rutine njege lica. Naravno da me početno stanje kože nakon tretmana nagnalo da pobožno nanosim ciljane Reviderm proizvode, a i bilo mi je u interesu održati stanje lica takvim da mi treba znatno manje pudera i vremena za spremanje. Ono što me posebno veseli je izgled kože nekoliko tjedana nakon tretmana – još uvijek je glatka i vidno osvježena tako da svaka podloga puno ljepše “sjeda” na lice.

I za kraj, ono što je najbolje, ovaj tretman možete napraviti u bilo kojem Reviderm centru kojih ima po cijeloj Hrvatskoj!

Beauty Preparativna kozmetika Isprobali smo Reviderm tretman u kojem dobijete odljev lica (i to nije...

Sezonsko sniženje u Baby Centeru donosi odlične komade za najmlađe!

Za svoj novac uvijek želimo dobiti više! Zato su sezonska sniženja idealna prilika za “ugrabiti” najbolje komade najpovoljnije. Za mnoge roditelje, posebice one s...

Mitovi o masturbaciji kojima je krajnje vrijeme da nestanu

Neovisno o tome koliko smo kao društvo napredovali pa više ne spaljujemo vještice na lomačama, ne osuđujemo (pretjerano) žene koje mijenjaju seksualne partnere i...

Facebook

84,818ObožavateljiLajkaj

instagram