Klorane suhi šampon fantastičan je za volumen kose

Upoznajte volumizacijsku moć organskog lana.

Klorane, prvi dermokozmetički brend na svijetu, osnovan je 1965. godine. Njegov osnivač, Pierre Fabre, bio je vođen ljubavlju prema znanosti i biljkama, a o kakvom je vizionaru bila riječ, najbolje svjedoči činjenica da Klorane i danas počiva na istim principima. Priča o Klorane suhim šamponima je počela davne 1971. godine. Tada su, naime, osmišljeni prvi Klorane suhi šamponi, razvijeni kako bi hospitalizirani pacijenti mogli oprati kosu bez upotrebe vode. Ostalo je povijest. Klorane suhi šamponi su, zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli i jednostavnoj primjeni, prije 50 godina očarali žene diljem svijeta i ta obostrana ljubav traje i dan-danas. Stručnjaci Laboratorija Klorane prošle su godine proširili liniju Klorane detoksikacijskim suhim šamponom s organskom vodenom metvicom. Ove godine predstavljen je još jedan novitet u liniji suhih šampona: Klorane suhi šampon s organskim lanom.

VOLUMIZACIJSKA MOĆ ORGANSKOG LANA

KLORANE suhi šampon s organskim lanom jedinstvena je kombinacija vlakana lana i visoko upijajućih prašaka, koja u dvije minute čisti kosu te podiže vlasi kod korijena, za maksimalan volumen. Uz nježan miris, i ovaj Klorane suhi šampon omogućuje frizuru bez puderastog izgleda.

Klorane je odabrao organski uzgojeni lan, Linum usitatissimum L. zbog kvalitete njegovih topivih vlakana, prave prirodne potpore koja oblaže vlasi i oblikuje kosu. Uzgaja se u Tarnu, po principima organske poljoprivrede, uz eko-odgovornu opredijeljenost što znači da za njegov uzgoj nije potrebno navodnjavanje, dovoljna je kišnica. Također, nema otpada, svi dijelovi lana se koriste, ili za tekstil ili njegu.

DOVOLJNE SU SAMO 2 MINUTE

Kada koristiti šampone za suho pranje kose i kakvi su njihovi učinci u pojedinim situacijama?

Smanjiti česta pranja kose

  • masna kosa – apsorpcija viška sebuma između dva pranja
  • obojena kosa – očuvanje boje
  • nadraženo vlasište – smanjenje primjene deterdženta
  • četkanje kose – produljenje učinka (zaglađenost kose).

U specifičnim situacijama

  • trudnice – za čistu kosu u svakom trenutku
  • putovanje – čista kosa bez primjene vode
  • nedostatak vremena – čista kosa u samo dvije minute
  • hospitalizirane osobe – čista kosa i kad ju je nemoguće oprati
BeautyPreparativna kozmetikaKlorane suhi šampon fantastičan je za volumen kose

Otkrili smo najčarobniji blagdanski interijer u gradu!

Spektakularno predstavljena „Službena Harry Potter kuharica – Slatke i slane čarolijeˮ, objavljena na 20. obljetnicu prvog filma o malom čarobnjaku, nastavlja inspirirati i buditi...

Mirisna svijeća “Mogu sve što poželim” krije posebnu priču

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram