Kombinacijom vrhunskih tretmana i djelotvorne kozmetike do rezultata radi kojih godine postaju samo broj

U učinkovitost najsuvremenije opreme i tehnologije u ovom dijelu Europe, osim brojnih klijenata, uvjerile su se Ana Rucner i Nabilah Harron.

U zimskim mjesecima, većinu vremena provodimo u zatvorenom i na toplom. Bez obzira na vremenske uvjete i mjesece, koža uvijek zahtijeva adekvatnu njegu, bila ona mješovita, masna ili suha. Važno je pronaći preparate koji će odgovarati licu i tijelu te samim time, imati rutinu – svoj trenutak u kojem će koža biti zbrinuta jer kako kažu, koža itekako pamti.

Njega najvećeg ljudskog organa zapravo nikada nije bila jednostavnija i to zahvaljujući brojnim inovativnim tretmanima i kozmetici koja se nalazi na beauty tržištu. Budući da svatko teži besprijekornom i blistavom izgledu kože, profesionalci su u svoje ponude uvrstili samo ono najbolje za svoje klijentice. Jedan od takvih je i dr. Dinko Kaliterna, doktor i osnivač Poliklinike Poliderma, vodeće poliklinike u Hrvatskoj specijalizirane za dermatologiju. U učinkovitost najsuvremenije tehnologije uvjerile su se Ana Rucner i Nabilah Harron, koje su svoje povjerenje stavile u ruke doktora Kaliterne.

Zahvaljujući najsuvremenijoj opremi i tehnologiji u ovom dijelu Europe, doktor Dinko Kaliterna već godinama predstavlja novitete u kojima uživaju brojne klijentice. Iako su u beauty svijetu godine samo broj, opće je poznato da se recimo kolagen, s godinama smanjuje. Upravo zato je potrebno odabrati jedan od tretmana koji će poticati proizvodnju istog uz obnavljanje postojećeg.

U bogatoj ponudi omiljene destinacije za brigu i njegu kože, posebno se ističu noviji tretmani koji pomlađuju kožu i vraćaju joj prirodni sjaj. Nakon što su uvršteni u usluge poliklinike Poliderma, klijentice su ih prihvatile u kratkom roku i s velikim ih zadovoljstvom ponavljaju. Jedan od takvih je tretmana Diatermokontrakcija, a riječ je o neinvazivnom i bezbolnom tretmanu u kojem se kombinira radiofrekvencija uz elektrostimulaciju mišića. Prvi dio tretmana uključuje usmjerenu radiofrekvencijsku energiju, koja zagrijava kolagen i povećava oksigenaciju. Nakon toga slijedi drugi dio, kojemu je cilj postići mišićnu kontrakciju elektrostimulacijom mišića te vratiti tonus koži. Tretmanom koji traje 20 minuta i vrlo je ugodan, koža se zateže i pomlađuje te postiže efekt trenutnog liftinga lica.

Pronaći djelotvoran kozmetički proizvod u moru njih kojima je tržište preplavljeno, ponekad je pravi izazov. Također, često nam se čini kako je većina proizvoda namijenjena mladenačkoj, neproblematičnoj koži, iako većina ljudi ipak ima kožu s oštećenjima i nesavršenostima. Za početak, prvi korak u efikasnom regeneriranju i preduvjet za djelovanje proizvoda za pomlađivanje jest zdrava koža. Ljubiteljice kvalitetnih proizvoda za njegu kože odavno su prigrlile kozmetički brend doktora Kaliterne iz čijeg laboratorija uvijek pristižu inovativni i revolucionarni preparati. Brend My Skin by dr. Kaliterna temelji se na spoju prirode, znanosti i iskustva, a proizvodi su veganskog podrijetla, bez silikona i parabena.

BeautyPreparativna kozmetikaKombinacijom vrhunskih tretmana i djelotvorne kozmetike do rezultata radi kojih godine postaju...

U Klovićevim dvorima svoje kreacije prikazalo pet talentiranih hrvatskih modnih dizajnera

U prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora svoje je kreacije predstavilo pet talentiranih hrvatskih dizajnera, Boudoir, BiteMyStyle, Martina Herak, unaesthetik, i Mihaela Brajković. U novim kolekcijama uživali...

Yves Saint Laurent Beauté predstavio dojmljivu interpretaciju kultnog mirisa: Y EAU DE TOILETTE

Y toaletna voda donosi novi, osobniji prikaz životne priče muškarca koji stoji iza mirisa Y, koji predstavlja kultni ambasador ove linije parfema, Lenny Kravitz....

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram