Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu

Jolie

Preparativna kozmetika

Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu

Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu

Olival je lansiranjem nove linije proizvoda postao prvi drogerijski brend prirodne kozmetike s visokokoncentriranim serumima!

A jedna od novih zvijezda na tržištu kozmetike zasigurno je Olival Vitaminski serum C koji je u svega par tjedana od lansiranja postao jedan od najtraženijih proizvoda na drogerijskim policama.

Dermatološka testiranja dokazala su snažan učinak vitamina C u smanjenju oksidativnog stresa kože, te kod visokog zagađenja zraka koje uzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom jedan od najsnažnijih antioksidansa učvršćuje tonus kože i potiče proizvodnju kolagenih vlakana.

Kako je poznato da je C vitamin snažna kiselina topiva u vodi i kao takva nepodesna za upotrebu direktno na koži i nestabilna u kontaktu sa zrakom, u Olivalu su upotrijebili ester vitamina C koji se postepeno ‘otpušta’ u kožu i ima produženo djelovanje. pH Vitaminskog seruma C podešena je na 6,4 što je optimalno da ne izaziva peckanje, a održava stabilnost proizvoda.

Vitaminski serum C namijenjen je mlađim osobama s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci. Posebno se preporuča svima koji većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je primjetno onečišćenje zraka.

Ovo su razlozi zbog kojih ćete obožavati Olival Vitminski serum C:

  1. smanjuje vidljivost hiperpigmentacije
  2. smanjuje oksidativni stres kože
  3. ublažava prve bore
  4. poboljšava mladenački izgled kože
  5. učvršćuje kožu i potiče proizvodnju kolagena
  6. sadrži 10% aktivnog vitamina C

Svakako se preporučuje serum koristiti dva puta dnevno i nanositi na lice kao podlogu prije klasične dnevne kreme ili u večernjoj rutini prije noćne kreme.
Pročitajte


<
Jolie preporuka