Na naše tržište stigao novi kozmetički brand i znamo da će ga skincare entuzijasti obožavati

U moru skincare brandova i na tržištu prepunom kozmetike pronašli smo jedan novi brand koji svakodevno iznenađuje svojim formulama, sastavom i učinkom na koži. Toskani je novi brand na hrvatskom i slovenskom tržištu koji nam pruža potpuno novi pogled na luksuznu kozmetiku koja je must-have svakog ljubitelja dermokozmetike.

Tijekom posljednjeg desetljeća tržište kozmetike neprestano raste i konstantno možemo svjedočiti sve većoj količini proizvoda u prodaji te isto tako, u domu svake osobe. Gotovo svaka sjajna reklama ili dobar slogan zovu nas na kupnju proizvoda koji svojim primamljivim pakiranjima naprosto žele biti dijelom naše rutine.

U moru konzumerizma i pretjerane kupnje proizvoda rijetko možemo vidjeti brand koji ima sastav vrhunske kvalitete zapečaćen proizvodnjom najmodernijim tehnologijama na našem tržištu.

Iz Španjolske nam dolazi brand Toskani, dermatokozmetološki brand s dugotrajnom povijesti u svijetu estetske medicine i kozmetologije. Toskani nije brand koji ćete naći na policama drogerije ili ljekarne, njihove proizvode moguće je kupiti isključivo preko licenciranih webshopova od kojih je generalni toskani.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOSKANI dermokozmetika (@toskani_hr)

Proizvode ovog tipa do sada nije bilo moguće nabaviti na našem tržištu

Poznavajući tržište te potrebe istog, Toskani je uz profesionalnu liniju proizvoda uveo i proizvode za kućnu njegu kako bi svaki korisnik mogao uživati u luksuznim teksturama i probranim sastojcima inkapsuliranim u liposome za najbolji mogući rezultat.

Od samog lansiranja kolekcije proizvoda za kućnu njegu, Toskani je jedan od prepoznatih brandova koji se svakog dana sve više prepoznaje među ljubiteljicama preparativne kozmetike.

Ono što nam je Toskani predstavio, do sada nije bilo moguće nabaviti na našem tržištu, a to su liposomirani aktivni sastojci te formule koje osiguravaju maksimalan učinak svakog proizvoda. S obzirom da je Toskani izazvao lavinu pozitivnih reakcija u Hrvatskoj, donosimo vam odgovor na pitanje „Što je toliko posebno u formulama Toskani proizvoda?“

Toskani Cosmetics donosi nam potpuno novi pogled na njegu kože

Kolekcija Toskani kozmetike sastoji se od vrhunskih proizvoda farmaceutske kvalitete koji pružaju do 10 x jače djelovanje u odnosu na proizvode srodnih brandova. Tajna Toskani kozmetike leži u „360 konceptu“ te korištenju molekula liposoma za transfer aktivnih sastojaka u željene slojeve kože.

360 koncept je nešto s čime se još nismo sreli na našim prostorima. Naime, Toskani pruža proizvode za profesionalnu njegu lica i tijela te također odgovarajuću kozmetiku koja prati profesionalnu liniju za besprijekorne rezultate. Svaki proizvod iz linije za kućnu njegu sadrži visokokoncentrirane komplekse pomno odabranih aktivnih sastojaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOSKANI dermokozmetika (@toskani_hr)

U čemu je “tajna” Toskani kozmetike?

Vodeći laboratorij iz Barcelone na području dermatologije i medicinske kozmetike pruža cjelovita rješenja za sve vrste estetskih i dermatoloških problema, a brend Toskani prepoznatljiv je po korištenju liposoma najnovije generacije. Svoje opsežno iskustvo stručnjaci iz laboratorija u Barceloni pretočili su u luksuzne formule bogate snažnim aktivnim sastojcima inkapsuliranim u liposome – za maksimalnu učinkovitost i kvalitetu proizvoda.

Upravo su liposomi zaslužni za zaštitu aktivnih sastojaka i njihovo oslobađanje u ciljanim i najdubljim slojevima kože, čineći ih 10 puta jačima i učinkovitijima – u odnosu na „slobodne“ aktivne sastojke koje inače nalazimo u kremama i serumima.

Liposomi su pravi mali “čudotvorci”

Liposomi predstavljaju sferne vezikule koje imaju barem jedan lipidni dvosloj. Njihova je uloga prijenos aktivnih tvari u željeni sloj kože, kako bi maksimalno očuvali kvalitetu, djelotvornost i jačinu aktivnih sastojaka.

Što to zapravo znači? – liposomi su čestice zadužene za dovođenje sastojaka duboko u kožu, tamo gdje su najpotrebniji. Kožu čine propusnijom, što omogućuje prodiranje topikalnih proizvoda do dubljih slojeva kože – a zahvaljujući vodenoj šupljini, aktivne tvari su unutar liposoma potpuno zaštićene dok ne stignu do ciljnog sloja.

Liposomi se u kozmetici koriste već dugo, no tehnologije koje Toskani primjenjuje revolucionarne su i slobodno možemo reći da je ovaj brand apsolutni „game changer“ u svijetu dermokozmetike.

Formulacija španjolskog brenda osigurava liposomima specifična svojstva, poput visoke deformabilnosti, specifičnog površinskog naboja i sposobnosti fluidiziranja, a iza ovih riječi krije se jedan učinak – 10 puta veća učinkovitost.

Korištenje liposoma pruža nam jaču djelotvornost proizvoda, no za ovaj brand ni to nije bilo zadovoljavajuće. Stoga, predstavljaju nam proizvode koji su potpuno zaštićeni od oksidacije, razgradnje i sunčeva zračenja.

Brand koji je već odavno poznat u svijetu estetske medicine i kozmetologije

Toskani proizvodi su biomimetičkog sastava, tijekom proizvodnje i formuliranje nisu korišteni parabeni, GMO sastojci ili nano-čestice. Inteligentni sustav oslobađanja aktivnih sastojaka obećava nam dovod aktivnih sastojaka duboko u kožu, a liposomi osiguravaju hidrataciju kože s obzirom da njihova se njihova lipidna ovojnica sastoji od lipida koje i inače pronalazimo u prirodnom sastavu naše kože.

Ako nas pitate kojim riječima bismo opisali Toskani kozmetiku to su upravo ove tri riječi: revolucionarno, moderno i luksuzno!

Napokon se na Hrvatskom tržištu možemo pohvaliti da imamo skincare brand čiji sastav se temelji na kvaliteti aktivnih sastojaka te revolucionarnim tehnologijama proizvodnje koji osigurava rezultate za svaki kožni problem s kojim se nosimo.

360 koncept osigurava nam Toskani proizvode za njegu lica, tijela te dodatke prehrani kako bi svaki dio našeg tijela mogao uživati u neodoljivim proizvodima ovog španjolskog branda. S obzirom da je brand već daleko poznat u svijetu estetske medicine i kozmetologije, nije veliko čudo da su Toskani proizvodi već na policama mnogih skincare ljubiteljica te se svakog dana broj korisnika Toskani kozmetike povećava.

Nesvakidašnji proizvodi s kojima se nismo imali priliku susresti

Toskani nam pruža i neke proizvode s kakvima se do sada na Hrvatskom tržištu nismo sretali, poput kreme za izbjeljivanje intimnih područja ili dueta za borbu protiv opadanja i lomljenja kose.

Svakodnevno svjedočimo zapanjujućim rezultatima proizvoda koji su vrlo jasno podjeljeni u tri kolekcije za tri dobne skupine kako bi izbor proizvoda bio olakšan kupcu te potpuno prilagodljiv s obzirom na individualnu problematiku.

Ako ste željni promjene u skincare rutini te imate osjećaj da vaša kozmetika više „ne radi posao“ zaputite se na Instagram profil @toskani_hr ili na webshop toskani.hr i uvjerite se u snagu revolucionarne tehnologije koja nam je zajedno s Toskani brandom došla na tržište.

Proizvode brenda Toskani možete kupiti isključivo putem službenog webshopa.

FotoPromo
BeautyPreparativna kozmetikaNa naše tržište stigao novi kozmetički brand i znamo da će ga...

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram