Pronašli smo fantastičnu drogerijsku zamjenu za hvaljeni Charlotte Tilbury puder

"Dupe" koji vrijedi isprobati!

Nadamo se da već sada znate da nije nužno da ćete dobiti kvalitetan proizvod ako platite višu cijenu ili da ćete dobiti nekvalitetan proizvod ako platite jako malo. Nadodajte ovom miksu i činjenicu kada je riječ o beauty proizvodima da je svaka koža drugačija i nekada proizvod može imati ogroman broj pozitivnih recenzija i jednostavno loše sjesti na vaše lice. Naravno, kada je cijena manja, odnosno drogerijska, lakše je eksperimentirati zato nikako ne treba zanemariti preporuke “dupe” proizvoda.

Drogerijski puder koji vrijedi isprobati

Uostalom, jedan od naših najdražih pudera koji je lansiran u prošloj godini, a obožavamo ga i u ovoj, pripada drogerijskoj kategoriji. Riječ je o  Maybelline Super Stay Skin Tint puderu koji će odgovarati svima onima koji vole lakše prekrivanje i glowy finiš, a njemu sada pridružujemo i Catrice Soft Glam Filter Fluid.

Ovaj puder osim što ambalažom podsjeća na Hollywood Flawless Filter brenda Charlotte Tilbury, također se reklamira kao “glow booster”. Ako budete imali priliku isprobati oba, uočit ćete da je u oba slučaja riječ o laganoj, kremastoj i jako mazivoj podlozi koja će ujednačiti diskoloracije na licu te koja će istaknuti sjaj lica. I velike su šanse da ih nećete tako lako moći razlikovati.

Budući da je za Catrice verziju potrebno izdvojiti 8,40 eura, a za Charlotte Tilbury oko 49 eura, možda je vrijeme da se zaputite u omiljenu drogeriju i u svoju beauty postavu uključite ovaj Catrice fluid sa suptilnim prekrivanjem i filter efektom.

 

BeautyPreparativna kozmetikaPronašli smo fantastičnu drogerijsku zamjenu za hvaljeni Charlotte Tilbury puder

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram