Sunce je sve jače, a uz ove odlične tonirane kreme vaša će koža biti i njegovana i zaštićena

Štetno djelovanje izlaganja sunčevoj svjetlosti odavno je poznato, no uz ove kreme za lice ne morate se brinuti zbog dugih proljetnih šetnji.

Njega kože tijekom hladnijeg i toplijeg razdoblja godine uvelike se razlikuje, a kako je sunce sve jače svakog dana kako se približavamo ljetu, vrijeme je da se pobrinemo da se u našim kozmetičkim torbicama nađu skincare i beauty proizvodi koji će istovremeno njegovati, ali i štiti osjetljivu kožu lica – koja je najviše izložena štetnom sunčevom djelovanju.

Odavno znamo da je zaštita kože od sunca jedan od ključnih skincare segmenata. Sunce ima moć potamniti kožu, ubrzano je postarati, napraviti pigmentacijske mrljice na koži i dodatno je isušiti. UV zrake mogu trajno oštetiti kožu lica, stoga je svibanj pravo vrijeme da investirate u toniranu kremu s SPF faktorom. Na taj način nećete morati u proljetne i ljetne šetnje sa šeširom na glavi, već ćete bez brige pokazivati lice suncu.

Tonirane kreme su idealan odabir za tople dane jer su u toplijem razdoblju godine koži potrebni proizvodi nešto laganije teksture da se pore ne bi začepile, a ove kreme će ujedno i prekriti male nedostatke te dati licu zaglađeni i besprijekorni izgled. Riječ je o kremama koje nemaju jaku pokrivenost kao puderi, ali s druge strane su lakše teksture i kao takve idealan odabir za proljeće i ljeto.

Kako bismo vas potakli da i sami ovog mjeseca obratite malo više pozornosti na nježnu kožu lica te istovremeno učinite nešto dobro i za svoje zdravlje i za ljepotu, izdvojili smo u nastavku 6 toniranih krema koje su svjetski bestselleri. S bilo kojom od ovih krema sa zaštitnim faktorom ne možete pogriješiti, pa pronađite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama, tipu kože i budžetu – a onda slobodno izađite na sunce!

Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+ – 146 kuna
Bobbi Brown BB Cream Broad Spectrum SPF 35 – 468 kuna
Este Lauder DayWear SPF 15 – 317 kuna
Avene Sun SPF 30 – 175 kuna
La Roche Posay Toleriane sensitive Le teint – 108 kuna
Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 – 335 kuna
BeautyPreparativna kozmetikaSunce je sve jače, a uz ove odlične tonirane kreme vaša će...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram