Toskani kreme sa zaštitnim faktorom: Zašto su naš prvi izbor?

Svijest o štetnosti sunčevog zračenja nikada nije bila viša nego danas. Svakodnevno svjedočimo brojnim rezultatima istraživanja koji ukazuju na to kako sunce zapravo oštećuje kožu na puno više načina no što znamo. Preporuka svakog dermatologa i skincare stručnjaka jest korištenje kreme sa zaštitnim faktorom tj. SPF-om u dnevnoj njezi kao osnovni korak tijekom cijele godine.

Premda se mnogo govori o SPF-u, često se nalazimo u situaciji kada više niti sami ne znamo što bi smo i kako koristili.

Zbog toga vam danas donosimo detaljan vodič kroz kreme sa zaštitnim faktorom španjolskog branda Toskani. Po čemu se Toskani kreme razlikuju od drugih i zašto baš njih biramo kao idealnog saveznika za korištenje tijekom cijele godine saznajte niže.

Tajna zdrave kože leži u zaštiti od sunca

Trend intenzivnog sunčanja koji je vladao svijetom zadnjih desetak godina odlazi u zaborav. Danas imamo priliku vidjeti i zašto: veliki porast incidencije melanoma, hiperpigmentacije, kožne iritacije i alergije na sunce. Samo neki od dokaza štetnosti sunčeva zračenja dovoljni su da bismo se zapitali Što mogu učiniti da zaštitim kožu od sunca?

Odgovor na to pitanje vrlo je jednostavan. Gotovo da nema osobe koja nije upoznata sa svrhom krema sa zaštitnim faktorom te ih kao takve nije potrebno pretjerano predstavljati. SPF ili sun protect factor zapravo je filter dodan u kremu sa sposobnošću odbijanja štetnog sunčevog zračenja.

Veliki broj osoba odbija korištenje krema sa zaštitnim faktorom uz različita opravdanja. No, istina je jedna, a to je da sunce zaista ozbiljno oštećuje našu kožu pa čak i zimi kada ga ne vidimo. Posljedice možda nekima nisu vidljive odmah, no zapitajte se zašto baš generacije koje su godinama slijedile trend inetnzivnog sunčanja sada i osobe koje se najčešće podvrgavaju estetskim tretmanima zbog pretjeranog starenja, bora, hiperpigmentacija i opuštenosti kože?

Vodeći dermatokozmetički brand predstavlja svoja 3 superheroja koji u borbi protiv štetnog zračenja uvijek nose pobjedu

Toskani nam donosi čak 3 kreme sa zaštitnim faktorom kako bi svaki korisnik mogao izabrati upravo onu koja najviše odgovara individualnoj problematici.

Revolucinonaran sastav, vrhunski aktivni sastojci i praktično pakiranje samo su neki od aduta koji krase Toskani kreme sa zaštitnim faktorom.

Sve Toskani kreme pakirane su u posebne „airless“ tube kako bi se spriječio ulazak zraka u tubu te doticaj s kremom što nam obećaje jednaku kvalitetu proizvoda kao na dan kada je otvoren, bez okisdacije i kvarenja proizvoda.

SUN PROTECTION CREAM SPF 50+

Ultra intenzivna krema za sunčanje i hidratantna krema u jednom proizvodu

Toskani Sun Protection cream predstavlja intenzivnu zaštitu od sunca sa SPF-om 50 + koja štiti i najosjetljiviju kožu od UVA i UVB zračenja.

Ova hidratantna krema posebna je po svojoj formuli koja ovu kremu čini nemasnom, laganom i hranjivom bez ostavljanja bijelih mrlja na koži i sa sposobnošću brzog upijanja. Ljubitelji kozmetike obožavati će je jer osim zaštite od sunca i hidratacije, Sun Protection cream pruža snažno antioksidativno djelovanje, potiče regeneraciju kože, sprječava fotostarenje i pojavu hiperpigmentacija.

Urea u sastavu je zaslužna za intenzivnu hidrataciju te čuvanje vlage u koži, retinol smanjuje vidljive znakove starenja i djeluje na čvrstoću i elastičnost kože dok alantoin potiče obanvljanje stanica i poboljšava izgled oštećene kože.

Pravi mali dragulj, zar ne?

RADIANCE DAILY CREAM SPF 30

Zaštitna krema koja „ispravlja“ znakove fotostarenja, prevenira dehidraciju i gubitak elastičnosti kože te prvenstveno djeluje posvjetljujuće na hiperpigmentacije.

Toskani nam predstavlja kremu s kakvom se do sada na našem tržištu nismo sreli.

Radiance Daily cream pravo je otkriće jer osim zaštite od sunca pruža nam i mnoštvo drugih učinaka kao niti jedna krema do sada! Bogatim sastavom i dobro kombiniranim sastojcima Toskani je kreirao idealnu kremu za osobe koje se bore s problemima poput mrlja na licu, melazmi, kloazmi ili bilo kojom vrstom hiperpigmentacijskih mrlja.

Radiance Daily potiče obnavljanje stratum corneuma te reducira vidljivost postojećih mrlja na koži i u isto vrijeme, sprječava nastanak novih ujednačavajući tako ton kože. Zahvaljujući činjenici da potiče obnovu stanica pomaže omekšati bore i fine linije za cjelokupno bolji izgled kože.

Liposomirani aktivni sastojci potiču djelotvornost ove kreme prevenirajući iritaciju koja može nastati zbog posvjeljujućih aktivnih tvari i kiselina u sastavu. Ferulična kiselina pruža snažan antioksidativan efekt te potiče djelovanje vitamina C dok Alpha Arbutin inhibira aktivnost enzima tirozinaze koji je odgovoran za stvaranje mrlja na koži. Niacinamid, danas opće poznat, djeluje na jačanje obrambenog mehanizma kože i potiče sintezu lipida iz površinskog sloja kože te djeluje na smanjenje iritacije. Bogat sastav ove kreme proučite na toskani.hr.

ANTI-POLLUTION TOTAL DEFENSE CREAM SPF 50+

Anti-pollution linija Toskani proizvoda veliki je novitet na svjetskoj skincare sceni. Kolekcija profesionalne i kućne preparativne kozmetike oborila je čak i vrhunske stručnjake s nogu. Linija proizvoda isključivo je posvećena obrani kože od štetnih okolišnih djelovanja kojima smo svaki dan sve više i više izloženi. Anti-pollution krema inovativan je proizvod koji intenzivno hrani kožu, štiti je zaštitnim faktorom 50+, UVA, UVB i IR filterima te filterima za zaštitu od plavog svjetla (svjetla digitalnih zaslona).

Ova čarobna formulacija sastoji se od kombinacije inovativnih peptida koji aktiviraju prirodne mehanizme reparacije oštećenih stanica izloženih zračenju. Ekstrakt Lactococcus lactis lysate potiče procese obnavljanja kože, ekstrakt bijelog sljeza svojim dvostrukim djelovanjem prianja na kožu i uklanja onečišćenja taložena na koži. Shea maslac pruža duboku hidrataciju i osigurava ugodan osjećaj na koži svakog dana.

Anti-pollution Total Defense krema idealan je proizvod i za osobe s aknama, zahvaljujući laganoj i nemasnoj teksturi koja omogućava koži da diše.

BIRANJE KVALITETNIH SASTOJAKA U PROIZVODIMA PRVI JE KORAK NA PUTU DO ZDRAVE I LIJEPE KOŽE

Nije čudo da su Toskani kreme sa zaštitim faktorom napravile pravu revoluciju u svijetu kozmetike. Zahvaljujući farmaceutskoj kvaliteti i vrhunskim sastojcima u svakoj kremi osim zaštite od sunca dobivamo i savršenu njegu u jednom proizvodu. Sveobuhvatan pristup karakteristika je ovog dermatokozmetičkog branda koji nas svakim novim proizvodom inspirira i oduševljava žene širom svijeta!

FotoPromo
BeautyPreparativna kozmetikaToskani kreme sa zaštitnim faktorom: Zašto su naš prvi izbor?

Na pješčanim sprudovima ušća Neretve osvanuli crteži haljina

Magično ušće rijeke Neretve mjesto je jedinstvene prirodne ljepote, a zahvaljujući akademskom kiparu i land art umjetniku Nikoli Falleru dobilo je i umjetničku vrijednost...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram