Upitali smo domaće beauty influencerice koje L’Erbolario proizvode obožavaju

L'Erbolario proizvodi savršenih tekstura i predivnih mirisa očaravaju baš svakoga i zbilja je teško odabrati favorita.

Odabrati najdraže od najdražih? Najmirisnije od najmirisnijih?

Kao da majku pitate koje joj je dijete draže! L’Erbolario proizvodi savršenih tekstura i predivnih mirisa očaravaju baš svakoga i zbilja je teško odabrati favorita. Ipak, našim smo sugovornicama postavili ova pitanja i zatražili precizne odgovore!

Donosimo preporuke za L’Erbolario skincare proizvode vrijedne dodavanja u košaricu, prema domaćim beauty influencerima. Ljubav prema sebi i briga su ključni, a L’Erbolario proizvodi za njegu lica, tijela i kose savršen odabir.

@ormarija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Nikšić (@ormarija)

Marija Nikšić – @ormarija  pokazala je kako bira prava zaljubljenica u L’Erbolario. „Najdraže linije od L’Erbolaria su mi Argan i Verbena. Argan krema za tijelo je spas u zimskim mjesecima, iznimno hranjiva te blagog gurmanskog mirisa koji ostaje na koži nakon nanošenja. Verbena s druge strane pruža pravo citrusno osvježenje, idealno za početak dana.  Najdraža su mi manja putna pakiranja koja rado nosim u kozmetičkoj torbici.

Ana Vladusic

Ana Vladusic kaže kako obožava L’Erbolario kozmetiku. „Osim što mi se sviđa politika brenda, proizvodi su zaista kvalitetni i dugo traju. Moji favoriti su Crema Iluminate zbog baršunastog osjećaja na koži i zlatnog praha iz minerala, a parfem Notte a Tangeri zbog svog orijentalnog mirisa.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by latinoamericana (@anavladusic)

Ivana Blažoti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴵⱽᴬᴺᴬ🌙 (@ivanablazoti)

Ivana točno zna što voli! „Kad parfem ima bergamot i vaniliju u mirisnim notama – kupujem! Totalno zavodljiva, a opet svježa i prirodna kombinacija mirisa, potpuno po mom ukusu.“ Ako ih i vi volite, linija Iris i Cedro di Calabria odličan su izbor.

Pronađite i vi svoje favorite

Ako se možda još uvijek niste zaljubili u L’Erbolario, vrijeme je da isprobate predloženo!

Sve L’Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te na Pharmeria online platformi.

BeautyPreparativna kozmetikaUpitali smo domaće beauty influencerice koje L'Erbolario proizvode obožavaju

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram