5 frizura za zabave za koje vam je potrebno samo 5 minuta!

Frizure koje može napraviti svatko!

Pripremili ste haljinu, cipele, već znate kako ćete se našminkati, ali nemate neku ideju što napraviti s kosom? Iako zvuči logično da se zaputite kod omiljenog frizera na brzu frizuru, u stvarnosti je to ponekad neizvedivo zbog nedostatka vremena. U nastavku pogledajte prijedloge za pet jednostavnih frizura za koje vam neće trebati više od par minuta, a koje će odlično izgledati kao točka na “i” svečanog stylinga.

Niska pundža

Ovo je frizura koju ćete lakše izvesti ako vam kosa nije svježe oprana. Prije nego što kosu pričvrstite u pundžu, nasprejajte je šamponom za suho pranje kose s kojim ćete lakše održati volumen i sve držati na mjestu.

1

Statement detalj

Samo gornji dio kose nemarno pričvrstite s kopčom koja će poslužiti kao nakit (izbjegnite ga na drugim mjestima).

2

Vrpca

Svežite kosu u rep, pundžu ili mini rep i zavežite vrpcu preko gumice za kosu! Najbolje će izgledati satenske i baršunaste vrpce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr) on

Ukosnice kao detalj

Učvrstite kosu na poleđini glave, a kao detalj iskoristite ukosnice koje ćete u ovom slučaju ostaviti da budu vidljive.

5

Razbarušena pundža

Još jedna frizura koju ćete lakše izvesti ako vam kosa nije svježe oprana. Prije vezanja kose, nasprejajte je suhim šamponom (mi volimo Batiste XXL Volume!) koji će spriječiti da gumica za kosu sklizne tijekom večeri. Ne zaboravite izvući par pramenova koji će nemarno padati na ramena i lice.

6

BeautySavjeti5 frizura za zabave za koje vam je potrebno samo 5 minuta!

Facebook

99,687FanovaLajkaj