7 neobičnih beauty trikova koji zaista pale

Jolie

Savjeti

7 neobičnih beauty trikova koji zaista pale

7 neobičnih beauty trikova koji zaista pale

Isprobajte nove načine nanošenja šminke!

Lako se ustaliti u beauty rutini i svaki dan nanositi istu šminku na isti način. Nema u tome ništa loše, ipak sami znamo što nam najbolje pristaje, a i praksom svaki put obaramo rekorde nanošenja pa nam je, na primjer, za spremanje na posao potrebno manje od 10-ak minuta. Međutim, s vremena na vrijeme dobro je isprobati neke novitete i prodrmati ustaljenu beauty rutinu.

Ovo je naših 7 savjeta koji će vam olakšati nanošenje šminke, ali i naučiti vas nekim trikovima!

1. Nanesite maskaru s gornje strane! Ako želite izraženije trepavice, prije nanošenja maskare na standardan način, prijeđite preko trepavica s gornje strane.

mw

2. Nije dobro nanositi hrpu koretora na lice, najviše zato što ćete nagomilati dosta proizvoda koji će onda biti vidljiv. Ali, dobro ga je nanijeti oko nosnica i kuteva usana, to će stvoriti dojam “življeg” lica te izjednačiti ton kože sakrivanjem područja koja su inače crvenija od ostatka.

c

3. Nanosite highlight ispod obrva? Nanesite ga i iznad luka obrva, opredijelite se za bijelu olovku koju ćete dobro izblendati. Ovo će vašem licu dati lifting učinak.

4. Ako niste ljubiteljice jačeg nanosa rumenila, morate znati da taj korak svakako osvježi lice. Umjesto apliciranja rumenila nakon tekuće podloge, stavite kremasto rumenilo prije pudera za nježan nanos boje.

rougecreamblush_main

5. Kada nanosite olovku za oči u boji na unutarnji dio oka, neka nanos olovke bude jači na krajevima, a prema unutarnjem dijelu laganiji. Ako želite izgledati budnije, umjesto crne olovke, izaberite tamno plavu koja će istaknuti bjeloočnice.

6. Prije nanošenja sjenila bilo koje boje i vrste, lagano iskonurirajte kapke mat smeđim sjenilom koji ćete nanijeti u pregib oka.

  Kako napraviti da kovrče izdrže na potpuno ravnoj i teškoj kosi?

7. Na gornjem dijelu usana (tzv. cupid’s bow) nanesite olovku za usne u obliku slova x, a na rubovima usana napravite “polegnuto” v, potom samo spojite crte. Na ovaj način ćete preciznije nanijeti olovku!Pročitajte


<
Jolie preporuka