Google Fonts

400: Too many fonts requested for Internet Explorer

Please request fewer web fonts for Internet Explorer or only the fonts which are used on this page. Older versions of Internet Explorer block and download ALL requested web fonts, whether they are used or not.

Requested (8) web fonts: Family{name=Catamaran, foundry=Google, namespace=api, version=v7} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Crimson Pro, foundry=Google, namespace=api, version=v13} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=EB Garamond, foundry=Google, namespace=api, version=v14} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Lato, foundry=Google, namespace=api, version=v17} (style: normal, weight: 400),Family{name=Montserrat, foundry=Google, namespace=api, version=v15} (style: normal, weight: 400),Family{name=Open Sans, foundry=Google, namespace=api, version=v18} (style: normal, weight: 400),Family{name=Playfair Display, foundry=Google, namespace=api, version=v21} (style: normal, weight: 400, {wght=400.0}),Family{name=Roboto, foundry=Google, namespace=api, version=v20} (style: normal, weight: 400)

For reference, see the Google Fonts API documentation.

Kako u zimsko vrijeme unijeti više hidratacije u beauty i make up rutinu

Bez obzira koji tip kože imate, u vrijeme velikih hladnoća vašoj je koži potrebno više hidratacije.

Prelazak na oštre zimske temperature nikako nije lagan za kožu. I nije samo stvar u niskim temperaturama već i u pojačanom grijanju prostrorija i našoj potrebi da se tuširamo vrućom vodom. Velike promjene u temperaturi, primjerice kada dolazite iz vanka u toplu prostoriju, uzrokuju isparavanje vode iz naše kože. Nadodajte tome i činjenicu da je vlaga u zraku tijekom zimskih mjeseci manja (to ćete prvo uočiti na usnama) i jasno je da su to “udarci” koje koža teško može preživjeti bez malo pomnije beauty rutine.

Upravo zato, nije dovoljno nanijeti samo kremu već morate promijeniti svoju rutinu ako želite izbjeći neugodno zatezanje i dehidraciju kože. Savjete na koje načine možete unijeti više hidratacije u beauty i make up rutinu saznajte u nastavku!

Skidanje šminke

Šminku skidajte uljnim odstranjivačem ili balzamom za skidanje šminke. Neki ih izbjegavaju jer misle da će im lice iza korištenja biti masno. Međutim, uljni odstranjivači i blazami napravljeni su tako da se mogu u potpunosti ukloniti toplom vodom, a neki se u dodiru s vodom pretvaraju u mliječnu emulziju.

Ulje kao dodatak

U hidrantnu kremu koji inače koristite stavite par kapi ulja koje je odgovarajuće za lice, isto možete napraviti s mlijekom za tijelo. Naš je prijedlog ulje od marelice, jojobino ulje ili ulje divlje ruže.

Ulje također možete koristiti i u kombinaciji s tekućim puderom. Na dlanu pomiješajte kapljicu ulja s tekućom podlogom, a ako vam je ulje ipak previše masno, u puder umiješajte hidrantnu kremu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mariona warda (@marionawarda)

Ništa bez seruma

Prije stavljanja hidrantne kreme, koristite serum. Iako bi serum trebao biti dio vaše rutine tijekom cijele godine, u zimsko vrijeme pogotovo je važan jer zahvaljujući aktivnim sastojcima može vam pružiti dodatnu hidrataciju koju ne možete dobiti od kreme za lice. Isprobajte serume koji u sebi imaju hijaluronsku kiselinu koja na sebe veže molekule vode (i obavezno ga nanosite na vlažnu kožu!).

Razmislite o rumenilu i puderu

Koristite kremasta rumenila i bronzer umjesto matiranja lica. Potražite one koje imaju hidratizirajuće sastojke. Isto tako, umjesto mat pudera potražite one koji će izvući zdravi sjaj kože i idealno bi bilo kada bi u svojim sastojcima imali i njegujuće aktivance.

U rutinu uključite piling

Napravite piling ruku i kupku za ruke jednom tjedno. U posudicu stavite žlicu smeđeg šećera i taman toliko ulja da napravite nešto nalik pasti. Nakon pilinga namočite ruke u posudi u koju ste stavili mlijeko i med. Završite sa slojem kreme za ruke.

Smeđi šećer i med vam može poslužiti i za piling usana, nakon pilinga na usne nanesite njegujući balzam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pam Arias (@pamarias)

Maske za lice

Ako se boriste sa suhom kožom ili dehidracijom lica, barem jednom tjedno koristite masku za lice koja je namijenjena većoj hidrataciji. U drogerijama i parfumerijama možete pronaći brojne povoljne opcije.

Beauty Savjeti Kako u zimsko vrijeme unijeti više hidratacije u beauty i make up...

povezano

jolie preporuke

Trending

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...

Cambi i Roko nam u novoj pjesmi donose najtopliji božićni zvuk

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik...

Facebook

84,457ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte

Pokušajte sami napraviti Mickey Mouse kuglice za božićno drvce!

TikTok nam je često izvor zanimljivih "uradi sam" projekata (ovdje čekirajte samo neke koje smo izdvojili), a posljednji na koji smo naletjeli može se...

Cambi i Roko nam u novoj pjesmi donose najtopliji božićni zvuk

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik...