Koju birate? Ove tri boje za kosu dominirat će frizerskim salonima ovog ljeta

Tonovi i nijanse koje će divno naglasiti preplanulu put.

Uvijek smo u potrazi za inspiracijom za novim hair lookovima koje bismo sami na sebi mogli isprobati, a nakon što smo zimus uživali u tonovima medenjaka u kosi, a u proljeće furali cinnamon plave nijanse, sada je došao red na neke nove stilove i tonove koji će obilježiti ljeto pred nama.

Provjerili smo tako što se “nosi” na Instagramu i došli do zaključka kako postoje tri velika hair trenda koja dominiraju frizerskim salonima, a o kojim se točno bojama za kosu radi možete saznati u nastavku. Jedno je sigurno, uz ovakve lookove ne možete izgledati loše ni na plaži ni usred gradske vreve.

Čokoladno smeđa

I dok neke žene jednostavno baš nikada ne odustaju od pramenova i raznih balayage lookova, sve veći postotak dama diljem svijeta cijeni i kolorističku jednostavnost. Zbog toga je hit boja sezone i čokoladno smeđa, jednostavna, ali duboka nijansa smeđe kose koja izgleda prekrasno raskošno. Čokoladno smeđa boja dobiva se kombiniranjem tonova mahagonija i svijetlo smeđe boje, a rezultat je duboka, očaravajuća nijansa koja će kod prirodnih brineta dodatno naglasiti raskoš smeđe boje kose, a za plavuše pak biti velika dobrodošla promjena. Ova nijansa prikladna je tijekom cijele godine, a iako smo je dosad najčešće furali tijekom zimskih mjeseci, sve je popularnija i za ljetnu sezonu.

Cappuccino plava

Razne verzije i varijacije tonova plave kose svake se godine vraćaju na plaže diljem svijeta, a ove sezone posebno je tražena takozvana capuccino plava nijansa kose. Ovaj poseban spoj nježno karamelnih, plavih i kestenjastih tonova oduševio je žene diljem svijeta, pa je upravo ova nijansa među najtraženijima u frizerskim salonima. S obzirom da prelijevanje različitih plavih i brončanih nijansi ovog stila estetski neodoljivo podsjećaju na tonove koji se mogu pronaći u popularnim napitcima od kave, tako je došlo i do naziva capuccino plava. Ono što nam se jako sviđa kod ovakve boje kose je to što odlično pristaje svakom tonu kože, a dobro je znati da će se ovakav look najlakše dobiti kod žena s prirodno smeđom bojom kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Espaço WICKS (@espacowicks)

Boja pijeska

Kosa boje pijeska već prije nekoliko mjeseci došla je na liste najtraženijih kolorističkih trendova u frizerskom svijetu, a s obzirom da upravo ulazimo u sezonu izležavanja na plaži nije ni čudo da je sada traženija no ikad. Hladni preljevi plave, sive i mišje smeđe boje čine kombinaciju koja rezultira posebnom nijansom koja neodoljivo podsjeća na sitni, fini morski pijesak. Iako pijesak u kosi baš ne volimo, jer ga ispiremo danima iz vlasi, definitivno moramo priznati kako ovaj ton kose izgleda jako lijepo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hair by AG (@hairbyag_)

BeautySavjetiKoju birate? Ove tri boje za kosu dominirat će frizerskim salonima ovog...

Mihano Momosa radi najposebnije modne komade – pogledajte novu kolekciju

Kreacije srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji se krije pod imenom Mihano Momosa, uvijek s oduševljenjem pratimo i čekamo, a iznimka nisu ni najnoviji radovi...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram