Ovaj personalizirani kozmetički tretman izvući će najbolje od vaše kože

Pro Skin 60 prilagodljivi je tretman za sve tipove i stanja kože.

U užurbanoj svakodnevici postaje sve veća potreba pronaći balans između privatnog i poslovnog, ali i održavanja zdravlja. Nije mit da se sve vidi na našoj koži, a savršena koža san je svake osobe. S obzirom na stres i druge svakodnevne izazove (u koje ubrajamo i balans zdrave nutritivno bogate prehrane) postizanje besprijekorne kože može biti prava borba.

Personalizirani pristupi koži lica postaju nezaobilani pri dobivanju najboljih mogućih rezultata i ispunjenju potreba svakoj osobi. U DermaCare centrima diljem Hrvatske možete pronaći široki spektar profesionalnih tretmana, kao i proizvode za njegu i najzahtjevnije kože.

Prema riječima Ivane iz DermaCare centra u Areni Zagreb, svakoj osobi se posvećuju individualno kroz uvodni razgovor i dijagnostiku stanja kože lica: “Svi mi imamo vlastiti, individualni bioritam, svačija koža je drugačija te ima drugačiju povijest i genetiku te se trudimo svakome pristupiti individualno te odvojiti vrijeme za edukaciju prije i poslije tretmana. Često klijentima naglasimo da pola posla odrađujemo redovitim tretmanima, no druga polovica je uvijek na njima i njihovoj brizi o vlastitoj koži.”

Pri dolasku u DermaCare centar prvo se radi temelj svakog tretmana, a to je Face Mapping koji analizira kožu te služi i za daljnu preporuku tretmana i proizvoda za kućnu njegu.

Jedan od najpopularnijih tretmana koji transformira kožu lica te je prilagodljiv za sve tipove i stanja kože je Pro Skin 60. Prema riječima Ivane proizvodi, tehnike i uređaji koji se koriste biraju se prema potrebama kože: “Pro Skin je odličan tretman za sve koji kod nas dolaze na tretman po prvi put jer nam daje priliku da se upoznamo s kožom klijenta, a njemu nudi uvid u personalizirani pristup i mogućnost da odmah koristi proizvode namijenjene isključivo njima.”

U DermaCare centrima nalazi se širok spektar proizvoda brenda Dermalogica čije su linije kreirane za specifične potrebe svačije kože. U Pro Skin 60 tretmanu uključeni su prozivodi iz profesionalne linije koja se ne nalazi u maloprodaji poput Dermalogica Exfoliant Accelerator 35, profesionalnog pojačivača eksfolijacije koji poboljšava teksturu i ujednačava put. Exfoliant Accelerator 35 sadrži mliječnu kiselinu te enzime i inkapsulirane peptide, a koristi se nerazrijeđen radi jačeg djelovanja ili u kombinaciji s Dermalogica pilingom.

Uz Exfoliant Accelerator 35, najpoznatiji Dermalogica profesionalni proizvod je Clinical Oatmeal Masque poznatija pod nazivom – zobena maska. Ova maska koja se koristi isključivo u Dermacare centrima idealna je za umirivanje kože te ublažava svrbež i smiruje iritacije na koži.

Kako stručnjaci naglašavaju da zdravlje kože dolazi iznutra preporuka je uz profesionalne tretmane, uravoteženu prehranu koristiti i suplemente koji će s vremenom poboljšavati kožu iznutra.

pro skin

Advanced Nutrition Programme suplementi su bazirani na probioticima, vitaminima i mineralima koji su nužni za pravilne funkcije kože, ali i njezin izgled. Jedino potpuna zaokružena i dugotrajna njega te fokus na koži donosi rezultate.

Pro Skin 60 tretman u posljednje vrijeme postaje sininom za luksuznu i efikasnu njegu kože, a poboljšanje njezine teksture vidljivo je od prvog tretmana. Bez obzira na specifičnosti vaše kože ovaj tretman, koji ima opciju trajanja 30 ili 60 minuta, transformirat će kožu koja će biti zaglađenija i mekša od prvog tretmana!

BeautySavjetiOvaj personalizirani kozmetički tretman izvući će najbolje od vaše kože

Facebook

99,687FanovaLajkaj