"Pomaknuti" način korištenja suhog šampona za ekstremni volumen kose

Jolie

Savjeti

“Pomaknuti” način korištenja suhog šampona za ekstremni volumen kose

“Pomaknuti” način korištenja suhog šampona za ekstremni volumen kose

Šampon za suho pranje koristi se kada želimo osvježiti kosu između dva pranja. Zbog mikročestica koje sadrži, trenutačno upija masnoće i osvježava izgled kose.

Šamponi za suho pranje odlično apsorbiraju masnoće jer se njihove čestice najčešće temelje na riži, kukuruzu i zobi, a pogodni su i za dodavanje volumena kosi. Način korištenja je jednostavan, protresite bočicu i na udaljenosti od 20 do 30 centimetara poprskajte korijen kose, sačekajte par minuta i šampon iščešljajte, a ako ste pretjerali, “prosušite” kosu sušilom.

@negin_mirsalehi

Za volumen u kosi, šampon za suho pranje možete nanijeti od vrhova do korijena, a ono što mnogi ne znaju jest da za još više volumena u kosi ovaj tip šampona možete koristiti i na mokru kosu!

Kada je kosa vlažna (ili oko 90 posto suha), nasprejajte šampon od korijena do vrhova tako da uzimate pramen po pramen kose. Nakon toga, posušite kosu sušilom. Kada se ovaj tip šampona koristi na masnoj kosi, mikročestice apsorbiraju masnoće, ali na vlažnoj kosi se povežu s vodom i stvaraju efekt debljih vlasi, a samim time kosa izgleda punije i prirodno.
Pročitajte


<
Jolie preporuka