Taman za party sezonu! Ovo su proizvodi koji će vam pomoći da izgledate kao da ste se naspavali

Par trikova koji će vam pomoći da zasjajite!

Ne samo što je prosinac obilježen brojnim druženjima i zabavama već je poznat po strci u kojoj pokušavamo pribaviti poklone za najmilije, pripremiti sve što je potrebno za najbolju gozbu i uz to paziti da dekoracije budu u točno onim nijansama koje želimo. Htjeli mi to ili ne, strka i stres ipak uzimaju svoj danak što će se najprije vidjeti na sivoj i beživotnoj boji tena te podočnjacima koji će prigodno “zasjati” baš kada ne želimo da budu toliko vidljivi.

Što napraviti u tom slučaju ako vas čeka neka važna zabava?

Srećom, tu je dekorativna i preparativna kozmetika koja može poslužiti kao prva pomoć u sakrivanju izraženih podočnjaka i beživotnog tena. Naravno, konstantna briga o koži ipak je ono što je naglasak, no postoje i potezi koje možete napraviti uoči važne proslave.

Večer prije važnog događaja napravite lagani piling lica i nahranite ga hidrantnim serumom kao što L’OCCITANE Booster za noćnu njegu lica koji se upija se u trenu i priprema vanjski sloj kože za novi dan.

Prije samog važnog događaja lice pripemite laganim čišćenjem i nanošenjem hidrantne kreme dok će područje oko očiju zahtijevati konkretniju njegu. Naš je savjet da isprobate Reviderm Collagen Eye Pads s prirodnim kolagenom koji djeluje na bore oko očiju, umorno tkivo na području oko očiju i izrazite vrećice ispod očiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Budući da su podočnjaci najveći izdajnici umora morate i pri nanošenju dekorativne kozmetike imati par stvari na umu. Nakon hidratacije područja oko očiju za instant probuđeni pogled potrebne su vam dvije stvari: lagani korektor koji u sebi ima tonove breskve i bijela ili bež olovka.

Korektor koji u sebi sadrži nježno roze tonove (a koji vjerojatno u svom opisu ima navedeno “peach” ili “apricot”) izrazito je važan. Običan korektor djelomično će zamaskirati podočnjake, ali neće neutralizirati one sive i plave tonove koji su najizražajniji. Tako da nakon običnog korektora u tankom sloju, na unutarnji kut oka stavite točkicu iluminatora / korektora s rozim podtonom i prstima ga lagano blendajte prema nosu.

YSL Touche Éclat

Potom uzmite olovku za oči u bijeloj ili bež nijansi i nanesite je na donji kapak, odnosno na unutarnji dio kapka. Ova dva poteza će otvoriti vaš pogled!

Na kraju, iako brojne zabave i slatke obveze najčešće ne dopuštaju lagan ritam, ipak se prisjetite da je dio uživanja u prosincu i odmor i dobar san – a na tome će vam koža biti itekako zahvalna!

BeautySavjetiTaman za party sezonu! Ovo su proizvodi koji će vam pomoći da...

Lana Gojak Bajt u podcastu „Mame kod Lane“ ugostila glumicu Marijanu Mikulić

Glumica Lana Gojak Bajt nedavno je pokrenula audio i video podcast "Mame kod Lane", u kojemu je imamo prilike gledati i slušati u ulozi voditeljice, točnije domaćice...

Glazbeni spektakl ‘Rock Opera’ na turneji Hrvatskom

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije, najveći glazbeni simfo-rock spektakl na ovim prostorima, ‘Rock Opera’, organiziran u zajedničkoj suradnji međunarodnog simfonijskog orkestra, big banda i zbora,...

Ove subote Hauser nastupa na Trgu Svetog Petra u Vatikanu

Priliku da svoj repertoar odsviraju na jednoj od najpoznatijih lokacija na svijetu nemaju mnogi glazbenici, a zbog iznimnog talenta i autentičnog glazbenog izričaja, ta...

Uronite u svijet modernih muških i ženskih parfema

U svijetu mirisa parfemi imaju moć izraziti našu individualnost. Svaki muškarac i svaka žena imaju svoj jedinstveni mirisi koji odražava njihov stil i osobnost....

Ove subote Hauser nastupa na Trgu Svetog Petra u Vatikanu

Priliku da svoj repertoar odsviraju na jednoj od najpoznatijih lokacija na svijetu nemaju mnogi glazbenici, a zbog iznimnog talenta i autentičnog glazbenog izričaja, ta...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram