Armani predstavio novu verziju mirisa My Way

Armani predstavlja novi miris, My Way Intense, koji dolazi u intenzivnijoj verziji godinu dana od lansiranja mirisa My Way.

0
246

U središtu mirisne priče My Way je etos „ono sam što živim” (#IamWhatILive), snažan i jedinstven stav prema sebi i svijetu koji iskazuje odlučnost slijediti vlastiti put. A taj se put otkriva kroz putovanja i značajne susrete, te povezivanjem s drugima.

S mirisom My Way Intense, bogatom, raskošnom interpretacijom moderna cvjetnog potpisa koji poziva na intenzivno življenje života, Giorgio Armani 2021. otkriva novo poglavlje u priči mirisa My Way. Svojim pojačanim cvjetnim srcem i intenzivnom drvenastom notom, My Way Intense Eau de Parfum nudi moćnu interpretaciju jedinstveno primamljivog potpisa mirisa My Way.

Esencija mirisa My Way Intense njegovo je novo, intenzivno srce apsoluta tuberoze iz Indije, koji se odlikuje cvjetnim, bogatim i raskošnim svojstvima. Ta nota poboljšava i pojačava moderne, prirodne i solarne tonove originalnog apsoluta tuberoze koji je sadržan u Eau de Parfum mirisu. Zahvaljujući laganom, bijelom buketu indijske tuberoze i jasmina koji su u samom srcu mirisa My Way, naglašene cvjetne note mirisa My Way Intense tjeraju to očaravajuće srce da kuca još brže.

Miris My Way Intense koji je kreirao majstor parfumer Carlos Benaïm (IFF), baš kao i originalni Eau de Parfum, dočarava fuziju kultura i u središte stavlja neke od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka iz cijeloga svijeta, zahvaljujući čemu čula vodi na bogato mirisno putovanje.

Bočice mirisa dizajnirane su sa svrhom pokretanja promjene u načinu potrošnje luksuznih proizvoda na način da imaju inovativni sustav ponovnog punjenja, što ih čini prvim bočicama te vrste u industriji parfema.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime