Beauty kolekcija koja slavi sto godina mirisa Chanel No.1. obilježit će 2022.

2021. godina obilježila je stoljeće legendarnog Chanel mirisa No.5, a sada je na red došlo stoljeće Chanel mirisa No.1.

Nova 2022. u beauty smislu nije mogla bolje početi. Naime, sve obožavatelje slavnog francuskog brenda Chanel oduševit će vijest da je u prodaju puštena nova kolekcija kozmetike koja je u potpunosti okrenuta minimalističkom pristup ljepote, a inspirirana je originalnim holističkim konceptom Coco Chanel.

Nova beauty kolekcija s potpisom Chanela tako je inspirirana samim počecima iz doba osnutaka brenda. „Od samih svojih početaka, Chanel je anticipirao budućnost, gledajući ljepotu prema viziji naslijeđenoj od Gabrielle Chanel: nema dualnosti između uma i osjetila, nema razlike između razuma i osjetljivosti, nema odvajanja tijela i emocija“, rekli su iz brenda povodom puštanja kolekcije u prodaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Inače, ova ekskluzivna linija skincare proizvoda, kao što joj i ime govori, miriše na Chanel No.1. miris koji ove godine puni 100 godina svog nastanka. U kolekciji se može pronaći samo devet proizvoda, a koji uključuju višenamjensku šminku i mirisnu maglicu. Kolekcija se bazira na izmijenjenoj formuli koja se temelji na revitalizirajućim učincima cvijeta crvene kamelije. Fokus cijele kolekcije jest na vitalnosti – ključnom svojstvu ekstrakta crvene kamelije.

Također, važno je napomenuti kako je ovom kolekcijom na tržište po prvi puta predstavljen i potpuno novi miris No.1 de Chanel L’Eau Rouge. Formuliran s ekstraktom crvene kamelije, ova parfemska vodica je osvježavajuća i prožeta cvjetnim notama.

Super vijest je i to da se slavni brend počinje okretati standardima održive ljepote, pa će tako ovom kolekcijom predstaviti i svoje prve spremnike za ponovno punjenje. Svaki poklopac bočice uz to je izrađen od recikliranih materijala, a 80 posto bočica napravljeno je od stakla, a ne od plastike. Sve u svemu, beauty linija koju definitivno želimo isprobati na vlastitoj koži!

N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM-IN-MIST – 95 dolara
N°1 DE CHANEL L’EAU ROUGE Revitalizing Fragrance Mist – 110 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM – 160 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING FOUNDATION – 70 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING EYE CREAM – 75 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING CREAM – 110 dolara
N°1 DE CHANEL POWDER-TO-FOAM CLEANSER – 55 dolara
N°1 DE CHANEL LIP AND CHEEK BALM – 45 dolara
BeautyBeauty vijestiBeauty kolekcija koja slavi sto godina mirisa Chanel No.1. obilježit će 2022.

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram