Beauty kolekcija koja slavi sto godina mirisa Chanel No.1. obilježit će 2022.

2021. godina obilježila je stoljeće legendarnog Chanel mirisa No.5, a sada je na red došlo stoljeće Chanel mirisa No.1.

Nova 2022. u beauty smislu nije mogla bolje početi. Naime, sve obožavatelje slavnog francuskog brenda Chanel oduševit će vijest da je u prodaju puštena nova kolekcija kozmetike koja je u potpunosti okrenuta minimalističkom pristup ljepote, a inspirirana je originalnim holističkim konceptom Coco Chanel.

Nova beauty kolekcija s potpisom Chanela tako je inspirirana samim počecima iz doba osnutaka brenda. „Od samih svojih početaka, Chanel je anticipirao budućnost, gledajući ljepotu prema viziji naslijeđenoj od Gabrielle Chanel: nema dualnosti između uma i osjetila, nema razlike između razuma i osjetljivosti, nema odvajanja tijela i emocija“, rekli su iz brenda povodom puštanja kolekcije u prodaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Inače, ova ekskluzivna linija skincare proizvoda, kao što joj i ime govori, miriše na Chanel No.1. miris koji ove godine puni 100 godina svog nastanka. U kolekciji se može pronaći samo devet proizvoda, a koji uključuju višenamjensku šminku i mirisnu maglicu. Kolekcija se bazira na izmijenjenoj formuli koja se temelji na revitalizirajućim učincima cvijeta crvene kamelije. Fokus cijele kolekcije jest na vitalnosti – ključnom svojstvu ekstrakta crvene kamelije.

Također, važno je napomenuti kako je ovom kolekcijom na tržište po prvi puta predstavljen i potpuno novi miris No.1 de Chanel L’Eau Rouge. Formuliran s ekstraktom crvene kamelije, ova parfemska vodica je osvježavajuća i prožeta cvjetnim notama.

Super vijest je i to da se slavni brend počinje okretati standardima održive ljepote, pa će tako ovom kolekcijom predstaviti i svoje prve spremnike za ponovno punjenje. Svaki poklopac bočice uz to je izrađen od recikliranih materijala, a 80 posto bočica napravljeno je od stakla, a ne od plastike. Sve u svemu, beauty linija koju definitivno želimo isprobati na vlastitoj koži!

N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM-IN-MIST – 95 dolara
N°1 DE CHANEL L’EAU ROUGE Revitalizing Fragrance Mist – 110 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING SERUM – 160 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING FOUNDATION – 70 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING EYE CREAM – 75 dolara
N°1 DE CHANEL REVITALIZING CREAM – 110 dolara
N°1 DE CHANEL POWDER-TO-FOAM CLEANSER – 55 dolara
N°1 DE CHANEL LIP AND CHEEK BALM – 45 dolara
BeautyBeauty vijestiBeauty kolekcija koja slavi sto godina mirisa Chanel No.1. obilježit će 2022.

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Crno-bijeli svijet prekiven točkicama: Pronašli smo 10 genijalnih polka dot komada

Uz prugice, definitivno najpopularniji i najdugovječniji uzorak svijeta su slatke točkice. Takozvani polka dot uzorak desetljećima je ključ romantičarskog looka, a iako ga se...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram