Bliži se Tjedan ljepote i kozmetički tretmani po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna!

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske, koje okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, tradicionalno osmu godinu za redom organizira „Tjedan ljepote“  koji će se održati u periodu od 08. veljače do 14. veljače u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske.

Tijekom trajanja ove manifestacije i ujedno najljepšeg  tjedna u godini, saloni koji sudjeluju nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni u iznosu od 100 kuna, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Popis salona koji sudjeluju u ovoj manifestaciji, kao i usluga i tretmana koje nude, dostupan je službenoj stranici Tjedna ljepote: tjedan-ljepote.hr.

Kupone za Tjedan ljepote moguće je kupiti u navedenim salonima od 01. veljače, a mogu se korisiti do kraja veljače ili u dogovoru sa salonom. Kuponi su prenosivi na drugu osobu tako da su i odličan poklon za Valentinovo ili neku drugu posebnu prigodu.

Cilj ove manifestacije je potaknuti građane da u ovom ubrzanom načinu života odvoje vrijeme za sebe i zastanu na tretnutak. Kroz Tjedan ljepote, Udruženje kozmetičara RH želi osvijestiti građane kako kozmetički saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja.

 

Humanitarna strana najljepšeg tjedna

Najljepši tjedan u godini „Tjedan ljepote“  ima i svoju humanitarnu stranu jer se dio sredstava uvijek donira u humanitarne svrhe. Za ovo osmo izdanje, „Tjedna ljepote“ dio sredstava donirat će se udruzi „RTL pomaže djeci“ jer na taj način zajedničkim snagama pomažemo onima kojima je to najpotrebnije – djeci.

Stoga, ne propustite odlazak u kozmetički salon u najljepšem tjednu u godini, isprobajte tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja jer na taj način podržavate i humanitarni cilj ove manifestacije!

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i Dan zaljubljenih – Valentinovo pa ova manifestacija dođe kao i savršeno rješenje za poklon dragoj osobi.

Pratite Facebook i Instagram gdje se redovito objavljuju najnovije informacije vezane uz „Tjedan ljepote“.

BeautyBeauty vijestiBliži se Tjedan ljepote i kozmetički tretmani po jedinstvenoj cijeni od 100...

3 influencerice s nama podijelile savjete za njegu kože ljeti

Nema ništa slađe od ljenčarenja na godišnjem odmoru. Sunce, miris soli, dašak povjetarca i kupanje u zrakama sunca za većinu Hrvatica je idealan odmor....

Morate vidjeti kako izgleda nova kolekcija nakita domaćeg brenda Karat Jewelry

'Allure'. Jedan od onih pojmova koji modnim znancima ne treba posebno predstavljati... Sve ono što dizajneri diljem svijeta iznova pokušavaju svakom novom kolekcijom (snažno...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram