Dolazi proljeće, jeste li spremne za posebno beauty osvježenje?

Uživanje u novoj frizuri ili boji kose, nikada nije bilo uzbudljivije, a u Kalmar Hair & Skin Boutique-u znaju kako usrećiti svoje klijente.

Dolaskom novog godišnjeg doba, dolazi i želja za osvježenjem i promjenom. Proljeće je vrijeme obnove, a nema boljeg načina nego ga započeti posjetom omiljenom beauty salonu. Svi želimo izgledati i osjećati se što je bolje moguće, a tu nam itekako mogu pripomoći stručnjaci za ljepotu.

Kalmar Hair & Skin Boutique

Već svima dobro znano mjesto gdje je moguće tretmane obaviti na jednom mjestu je riječki Kalmar Hair & Skin Boutique. Ugodna atmosfera već pri samom ulasku, osvaja na prvu, a posvećenost i iskustvo stručnjaka, ulijeva sigurnost već pri prvom razgovoru.

Kao što i njihov slogan kaže – riječ je o omiljenom mjestu gdje kosa, koža i nokti imaju poseban tretman, svaki put.

Vaše ruke i stopala zaslužuju posebnu pažnju. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih manikura ili pak neobičnog dizajna noktiju, u Kalmaru će se pobrinuti  da vaši nokti izgledaju besprijekorno. Za tretmane se koriste popularni OPI lakovi što garantira dugotrajnost ii kvalitetu. Također, opuštanje uz luksuzne tretmane pedikure, u potpunosti će pozitivno utjecati na cijelo tijelo.

Mnogi klijenti su vrlo „osjetljivi“ kada je u pitanju kosa. Postići povjerenje između klijenta i odabranog frizera ili kozmetičara, proces je koji se gradi. Za zdravu i sjajnu kosu u Kalmaru brine Manuela Pomor, koju svi od milja zovu Ela. Svojim znanjem i iskustvom, već godinama oduševljava vjerne ali i one nove klijente. Za besprijekornu manikuru i pedikuru, zadužena je Nikol Radonić. Svaki njezin rad je poput umjetničkog djela, a kada vidite rezultat, jednostavno je nemoguće ne zaljubiti se.

Ako je riječ o kosi ili noktima kojima je potrebna obnova radi određenog problema, tada je važno biti svjestan da je riječ o urednom i kontinuiranom dolasku na zakazane termine. U
Kalmaru, stručnjaci s pažnjom prate sve trendove u hair industriji. Za svaki problem, postoji specijaliziran tretman, radilo se o samom vlasištu ili poteškoćama s dužinama ili teksturom. Ključni korak u održavanju glatke i sjajne kože je depilacija voskom. Vrlo je popularna zbog svoje učinkovitosti i dugotrajnih rezultata.

U Kalmaru je od nedavno moguće kupiti i isprobati  i  COOLA proizvode sa zaštitnim faktorom. Naime, koža pamti i zaštitni faktor bi trebao biti dio svačije rutine. Riječ je o  američkom brendu koji proizvodi organske proizvode.

BeautyBeauty vijestiDolazi proljeće, jeste li spremne za posebno beauty osvježenje?

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram