Egzotične note jasmina, cimeta i đumbira rutinu pranja zubi pretvaraju u jedinstveno iskustvo

Paste za zube s Marvisovim potpisom transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, a namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog.

Kad nam netko spomene pojam “egzotično” prvo što nam padne na pamet su daleke zemlje okupane suncem u kojima se izmjenjuju beskrajno duge pješčane plaže, palme i topli mirisi koji stimuliraju duh i tijelo. Rijetko ili gotovo nikad ne bismo pojam “egzotično” vezali uz paste za zube. A upravo je to uspjelo MARVISU. On je nesvakidašnje note jasmina, cimeta i đumbira sljubio sa svježinom mente i stvorio jedinstvene okuse koji intrigiraju sva osjetila.

Prirodna baza metvice zagrijana je pikantnom aromom cimeta u jedinstvenoj i neponovljivoj MARVIS Cinnamon Mint pasti za zube. Vedri okus i topli miris cimeta briljantno će očistiti i zaštiti vaše zube. A ne treba zaboraviti i da je cimet vjerni saveznik u borbi protiv lošeg zadaha.

MARVIS Ginger Mint kombinira metvicu s đumbirom te tako stvara osjećaj svježine, a dah čini pomalo tropskim i izuzetno privlačnim. Ginger Mint ili magnet za poljupce?

MARVIS Jasmin Mint kombinira slatke i pikantne note jasmina s klasičnom mentom. Blaga metvica u ovoj pasti za zube ne prevladava cvjetne note jasmina, no dovoljno je jaka pružiti dugotrajnu svježinu. Dah ostaje svjež i mirisan satima.

Formula MARVIS pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je MARVIS jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat. Osim što transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, paste za zube s Marvisovim potpisom namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. MARVIS paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu www.delmerion-marvis.com.hr.

BeautyBeauty vijestiEgzotične note jasmina, cimeta i đumbira rutinu pranja zubi pretvaraju u jedinstveno...

Prvi program prevencije rizičnog ponašanja u virtualnom okruženju u osnovnim školama

Hrvatski Telekom je u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom (ERF) Sveučilišta u Zagrebu pokrenuo projekt „Alati za moderno doba“, prvi strukturirani i znanstveno utemeljeni program...

Predstavljen branding otoka Hvara

Turističke zajednice otoka Hvara predstavile su zajedničku brand strategiju, slogan, vizualni identitet i brand video. Riječ je o najopsežnijem brandingu jednog hrvatskog otoka, čiji...

Sanjate o popularnim Louboutin štiklama? Zara ima kopiju jednog modela

Posljednjih godina neprestano se priča o 'duplićima' odnosno 'dupe' trendu koji zapravo označava tendenciju high street brendova da kopiraju luksuzne, 'IT' modne artikle te...

Novi Garnierov noćni serum za posvjetljivanje radi dok vi spavate

Kao rezultat svakodnevnog suočavanja s mnoštvom vanjskih čimbenika, kao što su UV zrake, zagađenje i toksini naša koža s vremenom može izgubiti sjaj i...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram