Egzotične note jasmina, cimeta i đumbira rutinu pranja zubi pretvaraju u jedinstveno iskustvo

Paste za zube s Marvisovim potpisom transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, a namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog.

Kad nam netko spomene pojam “egzotično” prvo što nam padne na pamet su daleke zemlje okupane suncem u kojima se izmjenjuju beskrajno duge pješčane plaže, palme i topli mirisi koji stimuliraju duh i tijelo. Rijetko ili gotovo nikad ne bismo pojam “egzotično” vezali uz paste za zube. A upravo je to uspjelo MARVISU. On je nesvakidašnje note jasmina, cimeta i đumbira sljubio sa svježinom mente i stvorio jedinstvene okuse koji intrigiraju sva osjetila.

Prirodna baza metvice zagrijana je pikantnom aromom cimeta u jedinstvenoj i neponovljivoj MARVIS Cinnamon Mint pasti za zube. Vedri okus i topli miris cimeta briljantno će očistiti i zaštiti vaše zube. A ne treba zaboraviti i da je cimet vjerni saveznik u borbi protiv lošeg zadaha.

MARVIS Ginger Mint kombinira metvicu s đumbirom te tako stvara osjećaj svježine, a dah čini pomalo tropskim i izuzetno privlačnim. Ginger Mint ili magnet za poljupce?

MARVIS Jasmin Mint kombinira slatke i pikantne note jasmina s klasičnom mentom. Blaga metvica u ovoj pasti za zube ne prevladava cvjetne note jasmina, no dovoljno je jaka pružiti dugotrajnu svježinu. Dah ostaje svjež i mirisan satima.

Formula MARVIS pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je MARVIS jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat. Osim što transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, paste za zube s Marvisovim potpisom namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. MARVIS paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu www.delmerion-marvis.com.hr.

BeautyBeauty vijestiEgzotične note jasmina, cimeta i đumbira rutinu pranja zubi pretvaraju u jedinstveno...

Facebook

99,687FanovaLajkaj