Egzotične note jasmina, cimeta i đumbira rutinu pranja zubi pretvaraju u jedinstveno iskustvo

Jolie

Beauty vijesti

Egzotične note jasmina, cimeta i đumbira rutinu pranja zubi pretvaraju u jedinstveno iskustvo

Egzotične note jasmina, cimeta i đumbira rutinu pranja zubi pretvaraju u jedinstveno iskustvo

Paste za zube s Marvisovim potpisom transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, a namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog.

Kad nam netko spomene pojam “egzotično” prvo što nam padne na pamet su daleke zemlje okupane suncem u kojima se izmjenjuju beskrajno duge pješčane plaže, palme i topli mirisi koji stimuliraju duh i tijelo. Rijetko ili gotovo nikad ne bismo pojam “egzotično” vezali uz paste za zube. A upravo je to uspjelo MARVISU. On je nesvakidašnje note jasmina, cimeta i đumbira sljubio sa svježinom mente i stvorio jedinstvene okuse koji intrigiraju sva osjetila.

Prirodna baza metvice zagrijana je pikantnom aromom cimeta u jedinstvenoj i neponovljivoj MARVIS Cinnamon Mint pasti za zube. Vedri okus i topli miris cimeta briljantno će očistiti i zaštiti vaše zube. A ne treba zaboraviti i da je cimet vjerni saveznik u borbi protiv lošeg zadaha.

MARVIS Ginger Mint kombinira metvicu s đumbirom te tako stvara osjećaj svježine, a dah čini pomalo tropskim i izuzetno privlačnim. Ginger Mint ili magnet za poljupce?

MARVIS Jasmin Mint kombinira slatke i pikantne note jasmina s klasičnom mentom. Blaga metvica u ovoj pasti za zube ne prevladava cvjetne note jasmina, no dovoljno je jaka pružiti dugotrajnu svježinu. Dah ostaje svjež i mirisan satima.

Formula MARVIS pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je MARVIS jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat. Osim što transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, paste za zube s Marvisovim potpisom namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. MARVIS paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu www.delmerion-marvis.com.hr.Revija Ivice Skoke izazvala ovacije prepunog gledališta
Pet tipova bivših na koje ćete bez dileme naletjeti jednom u životu
Jedna od najpoznatijih hrvatskih vizažistica predstavila make up trendove za proljeće i ljeto
Prekrasni komadi od čipke iz aktualne ponude high street brendova
U Zagrebu otvoren AVON Beauty Boutique
Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu
Tri načina za meditaciju koja ne uključuju mirno sjedenje sa zatvorenim očima
Revije Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa obilježile treći dan Bipa FASHION.HR-a
Izložba ‘Ljubav i otpor Ivane Popović’ privukla posjećenost kakva još nije viđena još od otvorenja MSU-a
Neodoljivi traper komadi za proljetne dane

Pročitajte


<
Jolie preporuka