FOREO otkriva najveće jesenske beauty trendove za zdravu, čvrstu i sjajnu kožu

Pri odabiru najboljih proizvoda za njegu kože, beauty entuzijasti sve više pažnje posvećuju njihovom porijeklu i održivosti. Od skincare asortimana do make up proizvoda, ovu će jesen tako obilježiti napredna tehnologija, holistički i minimalistički pristup te vrhunske performanse.

Švedski beauty tech brend FOREO, od samih početaka inspiriran prirodnom i održivom ljepotom, otkriva jesenske beauty i wellness trendove koji u prvi plan stavljaju zdravu i sjajnu kožu.

Čista i prirodna kozmetika za ‘glass skin’ look

Čista, svježa i zdrava koža temelj je svake kvalitetne skincare rutine i najbolja priprema za omiljene make up lookove.

FOREO-va klinički testirana, čista, veganska i cruelty-free kozmetička linija s visokim udjelom prirodnih sastojaka savršena je za svjež i blistav izgled. Kozmetička linija FOREO proizvoda za njegu kože predstavlja savršeno sljubljivanje široke palete beauty-tech uređaja s pripadajućom kozmetikom.

Čišćenje lica ključan je korak u postizanju blistavog tena, a njegovana i sjajna koža će posebno doći do izražaja uz najveći ‘glass skin’ beauty trend kojeg obožavaju Hailey Bieber i Selena Gomez.

Uz FOREO-vu jedinstvenu švedsku beauty rutinu, kombinirajući beuty-tech uređaje sa premium kozmetičkom linijom, omogućite svojoj koži da izgleda svježe, zdravo i sjajno, postižući ‘glass skin’ efekt.

Beauty-tech: neophodno za rutinu ljepote i wellnessa

Tehnologija visokih preformansi sada se etabilirala kao neizostavan korak u svakodnevnim rutinama ljepote i wellnessa ‘kod kuće’. Beauty-tech uređaji koji pružaju profesionalnu razinu tretmana u svega par minuta i s malim, jednostavnim gestama, postaju sve popularniji, a očekuje se će sve više rasi u nadolazećim godinama.

Od četkica za čišćenje i masažu lica i tijela u FOREO LUNA 4 kolekciji, preko beauty-tech gadgeta za poboljšanu aplikaciju maski za lice u najnovijoj UFO 3 kolekciji, do najnovijih uređaja za trajno uklanjanje dlačica sa PEACH 2 uređajem, izbor prilagodljivih rješenja je velik i zajamćeno će imati učinak.

Gimnastika lica za uvijek zategnuto i sjajno lice

Još jedan rastući trend odnosi se na proizvode koji osiguravaju trening i jogu za lice kod kuće. Internet je pun tutoriala za različite masaže i neinvazivne liftinge lica, koje možete napraviti i u vašem naslonjaču.

Pravilna masaža osigurat će vam dugotrajnu čvrstoću i sjaj kože, a FOREO BEAR uređaj je pravi osobni trener, koji će vam pružiti nevjerojatne rezultate u samo 3 minute.

Kombinacijom mikrostruje i nježnih T-Sonic pulsacija, BEAR će se pobrinuti da vaša koža zablista ove jeseni i bude čvrsta kao nikad prije.

FOREO proizvodi dostupni su na foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, ROX Beauty, Tehno-mag

Dobitnica: Danijela Pehak

BeautyBeauty vijestiFOREO otkriva najveće jesenske beauty trendove za zdravu, čvrstu i sjajnu kožu

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram