Gel kreme idealna su opcija za kožu dok vladaju visoke temperature

Hidrantna krema koja će vašoj koži pružiti svježinu…

Ne morate previše pratiti sva događanja u beauty svijetu da biste lako uočili da je tržište konstantno preplavljeno novim proizvodima od kojih svaki obećava nešto revolucionarno. Naravno, snaći se u toj šumi informacija nije niti malo lagan zadatak i upravo zbog toga dobro je uvijek imati proizvode za koje znate da provjereno funkcioniraju i rade točno ono što i tvrde na deklaraciji.

VICHY AQUALIA THERMAL – Gel krema

Jedan od tih proizvoda svakako je Vichyjeva kultna krema Aqualia Thermal koja je sad osvanula u novom gel izdanju s laganijom formulom koja je odlično rješenje za kožu tijekom vrućih ljetnih dana. Aqualia Thermal gel za njegu kože intenzivno hidratizira suhu i isušenu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog porijekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineraliziranu termalnu vodu i biljni šećer manozu. Koža je u trenu hidratizirana i svježa s osjećam ugode, hidratizirana do 48 h i ojačana čak i uvjetima klimatskih promjena, stresa i zagađenja.

 

Za kožu koja je isušena, suha, umorna, bez sjaja, pa čak i s tankim linijama isušenosti

Ovaj nježan i siguran proizvod namijenjen je za sve tipove kože i ispitan na 100% osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Ako ste izloženi ispitima, poslu, djeci, prijevozu, vrućem ljetu, UV zrakama, zagađenju ili bilo kojim drugim faktorima zbog kojih je vaš ten izgubio svježinu i poprimio pomalo sivkast ton uz dehidracijske bore, ovo je proizvod koji vrijedi čekirati.

Na našoj Facebook stranici djelimo tri primjerka tako da obavezno okušajte sreću!

 

BeautyBeauty vijestiGel kreme idealna su opcija za kožu dok vladaju visoke temperature

Facebook

99,687FanovaLajkaj