Hvaljeni Perricone MD napokon na policama ljekarničkog lanca Farmacia

PERRICONE MD – svjetski poznati brend koji se brine za ljepotu kože iznutra i izvana dostupan u ljekarničkom lancu Farmacia.

Farmacia, najveći privatni lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica otvorila je svoja vrata ikonskom brendu Perricone MD koji je osvojio srca monogih svjetski poznatih, ali i naši „celebrityja“.

Brend Perricone MD ima holistički pristup njezi i ljepoti vas i vaše kože. Dr. Nicholas Perricone – dermatolog, nutricionist, izumitelj, znanstvenik i filantrop je 1997. utemeljio brend na trodijelnom programu koji pomaže u ublažavanju upalnih procesa u stanicama te u borbi protiv uzročnika tih procesa za zdravo tijelo i lijepu kožu: protuupalna prehrana, ciljani dodaci prehrani i topikalni nutrijenti bogati antioksidansima. Od tada Perricone MD postao je svjetski lider u njezi kože utemeljenoj na znanstvenim istraživanjima i inovacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Perricone MD (@perriconemd) on

Na predstavljanu brenda koje možete pronaći u Farmaciji, Jurišićeva 3 u Zagrebu posebne gošće bile su poznate hrvatske influencerice Lucija Lugomer i Greta Gardner.

Lucija Lugomer: „Iako sam se privi puta s brendom Perricone MD susrela na njegovom predstavljanju u Bahlen Beauty-ju bila je to ljubav na prvi pogled. Najviše me očarala njihova NoMakeup Makeup linija. Svi proizvodi su toliko lagani, a svaki odradi ono čemu je namijenjen. Više ne mogu zamisliti svoj život bez NoMakeup tekućeg pudera koji osim što prekriva ujedno i njeguje kožu.

Greta Gardner: „Perricone MD proizvode konačno mogu kupiti i u našoj Farmaciji. Do sad sam ih obično uzimala u Sephori kad bi putovala, a tako sam se i prvi put susrela s Perricone MD brendom. Osobno volim njihov C Vitamin Ester serum i hidratizirajuću masku s mikrokapsulama od kokosa. Prirodno miriše a moju kožu ostavlja svileno glatkom. Kod proizvoda koje stavlja na lice bitna mi je kvaliteta ali i da su prirodnog sastav.“

Za sada Perricone Md proizvode možete pronaći u Farmaciji, Jurišićeva 3 u Zagrebu gdje vrijedi posebna promocija za dva kupljena Perricone Md proizvoda preparativne kozmetike gratis poklanjamo Cold Plasma Plus Neck& Chest kremu.

BeautyBeauty vijestiHvaljeni Perricone MD napokon na policama ljekarničkog lanca Farmacia

Lana Gojak Bajt u podcastu „Mame kod Lane“ ugostila glumicu Marijanu Mikulić

Glumica Lana Gojak Bajt nedavno je pokrenula audio i video podcast "Mame kod Lane", u kojemu je imamo prilike gledati i slušati u ulozi voditeljice, točnije domaćice...

Glazbeni spektakl ‘Rock Opera’ na turneji Hrvatskom

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije, najveći glazbeni simfo-rock spektakl na ovim prostorima, ‘Rock Opera’, organiziran u zajedničkoj suradnji međunarodnog simfonijskog orkestra, big banda i zbora,...

Ove subote Hauser nastupa na Trgu Svetog Petra u Vatikanu

Priliku da svoj repertoar odsviraju na jednoj od najpoznatijih lokacija na svijetu nemaju mnogi glazbenici, a zbog iznimnog talenta i autentičnog glazbenog izričaja, ta...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram