Korejski IT brand napokon je dostupan u Hrvatskoj!

Jolie

Beauty vijesti

Korejski IT brand napokon je dostupan u Hrvatskoj!

Korejski IT brand napokon je dostupan u Hrvatskoj!

Trend korejske beauty industrije sve je popularniji, a u Hrvatsku je napokon stigao TONYMOLY, predvodnik K-beautyja!

Riječ je o vrlo popularnom korejskom brandu za njegu lica i tijela čiji su proizvodi ekološki orijentirani u neodoljivim pakiranjima koja su osvojila Instagram.

TONYMOLY nastao je 2006. godine, a danas je dostupan u 50 zemalja te čak 12.100 prodajnih mjesta. TONYMOLY ima kvalitetu, jednostavan način upotrebe i izuzetan dizajn te čini njegu kože jednostavnijom, zabavnijom i učinkovitijom! Ime branda u prijevodu na engleskom znači “putting style into packaging” što je ujedno i slogan branda. Proizvodi su kvalitetni, ekološki orijentirani te se za njihovu proizvodnju koriste prirodni sastojci. TM je diljem svijeta prepoznat kao kultni K-beauty brend, a napokon je dostupan i u Hrvatskoj (u Muelleru).

Definitivni must have proizvodi su Panda’s Dream So Cool stick za područje oko očiju koji u trenutku otklanja podočnjake, tamne mrlje i umor s očiju! Sljedeći must have su sheet maske, koje su dermatološki skin – fit za svakodnevnu upotrebu kod kuće.

Neki od proizvoda koje nikako ne smijete zaobići su Tako Bubble Pack maska za čišćenje lica koja je, s moćnim sastojcima algi, crnog blata i ugljena, savršena za čišćenje i eksfolijaciju lica te BBO lip balmovi koji će sa SPF faktorom zaštititi vaše usne i pripremiti ih za poljupce!
Pročitajte


<
Jolie preporuka