L’Occitane ima dvije verzije adventskog kalendara, a ovaj od tkanine baš je poseban

Ovih blagdana, L'OCCITANE želi slaviti prirodu i iskazati posebno poštovanje svakom od svojih predanih i strastvenih partnera, uzgajivača i stručnjaka koji iz dana u dan udružuju snage, stvaraju veličanstvene i učinkovite proizvode i otkrivaju tajne prirode, baš kao u čarobnoj tvornici darova iz vaših snova!

Provansalska filozofija, umijeće življenja čovjeka u harmoniji s prirodom, od samog je početka u srcu L’Occitane brenda. L’Occitane se zato obvezao na odgovorna i čvrsta načela kojima štiti planet i poštuje ljude. Od svojih početaka do 2021. godine zaštitili su više od 1000 vrsta i sorti biljaka, a s ponosom ističu kako i tijekom blagdana smanjuju štetni utjecaj na okoliš.

L’Occitane blagdanske poklon-kutije i poklon-vrećice načinjene su od papira i kartona koji potječu iz održivog šumarstva. Blagdanske kartonske dekoracije unutar L’Occitane trgovina napravljene su od materijala dobivenog iz održivog šumarstva te ih moguće reciklirati. Ovih blagdana, L’Occitane je smanjio uporabu plastike za čak 82 % u usporedbi s prošlogodišnjim blagdanskim proizvodima!

Adventski kalendari za ljubitelje prirode

Klasični adventski kalendar, iz L’Occitaneove čarobne tvornice poklona, prepun je obožavanih omiljenih proizvoda, formuliranih s dragocjenim sastojcima. Dan za danom, razveselit će vas različiti ikonični proizvodi iz kolekcija Citronovac ili Badem, proizvodi za pomlađivanje kože iz kolekcije Immortelle i pregršt L’Occitaneovih krema za ruke!

Klasični adventski kalendar u potpunosti je napravljen od kartona dobivenog iz održivog šumarstva.

Klasični adventski kalendar

Forever adventski kalendar izrađen je od recikliranog pamuka koji može trajati vječno.

Uživat ćete koristiti ga iz godine u godinu! Dizajniran je u suradnji s britanskom ilustratoricom Islom Simpson, koja je inspiraciju pronašla u prirodi i čaroliji Provanse.

Forever adventski kalendar

Forever kalendar dostupan je ekskluzivno u web trgovini, napunjen s 24 pažljivo odabrana L’Occitane proizvoda. Kada blagdansko veselje završi, adventski kalendar možete koristiti i za pohranu malih predmeta.

BeautyBeauty vijestiL'Occitane ima dvije verzije adventskog kalendara, a ovaj od tkanine baš je...

Facebook

99,687FanovaLajkaj