Lush je i ove godine pripremio najbajkovitije božićne poklone

Jolie

Beauty vijesti

Lush je i ove godine pripremio najbajkovitije božićne poklone

Lush je i ove godine pripremio najbajkovitije božićne poklone

Održiva Božićna bajka iz Lusha

Tijekom Božića Lush podiže ljestvicu kreativnošću i inovacijama svojih proizvoda. Ove godine veganske proizvode kombinira ih s klasičnom božićnom pričom koja će vas zagrijati iznutra.

Moguće je i bez ambalaže

Gola varijanta proizvoda je mnogo bolja za našu zelenu okolinu što su i Lushevi kupci prepoznali. Tokom blagdanskog perioda prošle godine kupili ste 780 959 golih gelova za tuširanje, regeneratora za tijelo, body losiona i proizvoda za usne što znači da skoro 800 000 komada ambalaže nikad nije proizvedeno, a kamoli bačeno.

Cinders gel za tuširanje bez ambalže

Uz pomoć 836 288 knot wrap marama zamijenili ste za nepotrebnu ambalažu koja završava na smetlištima pogotovo u nadolazećem razdoblju.

Darujte priču…

Bajkoviti božićni darovi u potpunosti ručno omotani recikliranom ambalažom tu su kako bi prenijeli sve što možete nekome zaželjeti svojim sadržajima od 2 do čak 44 proizvoda.

Gel i losion za tijelo s utješno slatkim apsolutom tonka graha nježno pomiješanim s mirisom lavandinog cvijeta kako bi utišali i najrazuzdanije misli, te pripremili za miran san u poklonu Sleepy.

Sleepy

Best Wishes poklon ilustracija je božićne bajke mirisom i izgledom. Kombinira mirise marcipana, stimulirajućeg ulja cimeta sa završnom notom oživljavajućeg konjaka kombiniranih kroz dvije kupke i gel za tuširanje pobrinuti će se da darujete blagdansku seansu u kupaonici.

Best Wishes

Poklon Dreamscape sa svojih 16 kupki, uz pomoć najluksuznijih ulja poput jasmina, bergamota, konjaka i mnogih drugih lansirati će svakoga u vlastitu zemlju gdje je sve moguće, dok se stvarnost šumeći otapa.

Dreamscape

Bajka umotana šećernom vatom

Kao magično iznenađenje miris već tradicionalnog mošusnog klasika Snow Fairy ove godine osim u kadi, ispod i izvan tuša moći ćete poprskati po tijelu u obliku body spray-a.


Sandale uz H&M-a stvorene su za zabave
Nova DeLight kolekcija donosi prekrasne svevremenske komade
Mekani keksići od vanilije
Najpoželjnije party haljine dolaze u crnoj boji
Taman za party sezonu! Ovo su proizvodi koji će vam pomoći da izgledate kao da ste se naspavali
Guliver ima sniženje do 70 posto na novu kolekciju!
WOW! Melvita ima stvarno preslatke blagdanske pakete
U samom centru Zagreba otvoren butik da da!, nova modna adresa koju će obožavati trendseteri

Pročitajte<
Jolie prepopruka