Lush je udružio snage sa Ninskom solanom i izbacio tri vrste prirodnih pilinga

Novi pilinzi bez nerazgradivih mirko čestica

Kada vam se koža osjeća umorno, nema ništa bolje od dobrog ribanja kako bi ponovo postala živahna i svježa. Umjesto mikro čestica koje nisu razgradive Lush je u svoje pilinge stavio najbolje prirodne sastojke poput morske soli, šećera i ugljena, te ih pomiješao s hidratantnim maslacima i eteričnim uljima, za neodoljivo glatku i sjajnu kožu.

Ilustracija sinergije čovjeka i prirode u suradnji Ninske solane i Lush manufakture

Sol koju Lush koristi u pilinzima za tijelo i ostalim proizvodima dolazi iz Ninske solane. Većina solana proizvodi sol tako što je u proizvodnim pogonima industrijski prerađuje i tretira. Solana Nin to ne radi. Ona skuplja sol na otvorenim poljima soli tako da se u proljeće pune bazeni morskom vodom. Tijekom kasnog proljeća i ljeta voda isparava, a na dnu ostaje morska sol koja se u jesen ručno “bere”. Ninska je morska sol izvorna, neprerađena i kao takva bogata prirodnim mineralima. U širem području nema industrije niti ekstenzivne poljoprivrede, a područje Solane Nin se nalazi između pet hrvatskih nacionalnih parkova (Plitvice, Paklenica, Kornati Sjeverni Velebit i Krka) što dodatno svjedoči o čistoći i povezanosti s prirodom.

Podarite koži kraljevski tretman prožet senzacijama

Kombinacija soli u novom Magic Crystals pilingu za tijelo izribat će loše vibre uz mističnu energiju infuzije svježe metvice, pročišćavajućeg ružmarina i kadulje koja će osvježiti i omekšati najgrublju kožu. Ukoliko vam koža žudi za slatkim, polirajući piling Scrub Scrub Scrub utažit će žudnje uz pomoć bobičastog voća, a sol i apsorbirajući ugljen odstraniti će mrtve stanice. Hrpa soli uz tonirajući svježe ocijeđeni limun i omekšavajuću mimozu u vječnom klasiku Rub Rub Rub snažno utječe na obnovu stanica kože i potkožnog tkiva potičući metabolizam i izlučivanje štetnih tvari.

BeautyBeauty vijestiLush je udružio snage sa Ninskom solanom i izbacio tri vrste prirodnih...

Facebook

99,687FanovaLajkaj