NIVEA predstavila Protect & Bronze liniju za sunčanje

Jolie

Beauty vijesti

NIVEA predstavila Protect & Bronze liniju za sunčanje

NIVEA predstavila Protect & Bronze liniju za sunčanje

Uz malu školu zdravog kuhanja Maje Brekalo koja se održala u atriju “Torte i to”, NIVEA je predstavila Protect & Bronze liniju za sunčanje, a svi prisutni imali su priliku naučiti koji hranjivi sastojci uz NIVEA SUN proizvode štite kožu od sunca i istovremeno joj pomažu da postigne prirodnu preplanulost. 

Nitko ne može poreći da mu samo minuta provedena na suncu pruža zadovoljstvo. No, neizmjerno je važno koristiti adekvatnu zaštitu kako bismo mogli u svim situacijama nesmetano uživati u upijanju sunčevih zraka. Uz poboljšanu formulu NIVEA SUN Protect & Bronze proizvoda sada možete imati sve: najbolju zaštitu od sunca, atraktivan i ujednačen ten te osjećaj glatke kože. Zaboravite proizvode za samotamnjenje koji ostavljaju ružne mrlje na vašoj odjeći. Uz novu tehnologiju NIVEA SUN Protect & Bronze proizvoda mrlje na vašoj odjeći nastale korištenjem UV filtera smanjit će se nakon svakog pranja.

“Osim učinkovite UVA i UVB zaštite, NIVEA SUN Protect & Bronze proizvodi u sebi sadrže prirodne ekstrakte Pro Melanina koji potiču prirodne procesa tamnjenja kože, odnosno proizvodnju melanina, smeđeg pigmenta koji daje koži boju i upija štetne UV zrake”, objasnio je Dr. Dominik Goddertz, laboratorijski voditelj za razvoj proizvoda NIVEA SUN.

Za predivnu preplanulu put ovo će se ljeto pobrinuti i novi NIVEA SUN proizvodi za intenzivno tamnjenje, koji zahvaljujući ekstraktima karotena osiguravaju dugotrajnu preplanulost i čine vašu kožu svilenkasto mekom.

Novi NIVEA SUN Protect & Bronze proizvodi osigurat će vam pouzdanu zaštitu kakvu vaša koža treba i ten kakav vi želite!

Poboljšana formula NIVEA SUN Protect & Bronze losiona za sunčanje potaknut će prirodno tamnjenje vaše kože bez sastojaka za samotamnjenje. Pouzdana zaštita od sunca uz prekrasan ten. Sadrži biljni ekstrakt koji potiče proizvodnju melanina te omogućuje ujednačenu i preplanulu put.  Hidratantna formula trenutno štiti vašu kožu od štetnih UVA i UVB zraka.

  Smashbox make up stigao u Hrvatsku!

NIVEA SUN Protect & Bronze losion za zaštitu od sunca sa zaštitnim faktorom 6 omogućuje prirodno preplanuli izgled vaše kože. Pouzdana zaštita od sunca. Vodootporna nemasna formula s učinkovitim sistemom UVA-/UVB filtera. 100 % prirodna preplanulost, 0 % umjetnog samotamnjenja.

Za najbolje rezultate tamnjenja vaše koži koristite NIVEA SUN Protect & Bronze sprej za sunčanje. Pruža pouzdanu zaštitu i omogućuje ujednačenu, prirodnu put. Koristite redovito kako biste postigli najbolje rezultate tamnjenja. Lagana, neljepljiva formula s visokoučinkovitim sustavom UVA/UVB filtera.

Koristite redovito NIVEA SUN Protect & Bronze ulje za sunčanje u spreju za vidljive rezultate tamnjenja na svojoj koži. Svilenkasta uljna formula štiti kožu od štetnih UV zraka odmah nakon nanošenja. Potiče prirodne procese tamnjenja u koži. Za dugotrajan preplanuli ten.

NIVEA SUN losion za sunčanje s karotenom SPF 6 pomaže koži postići intenzivan preplanuli ten i istovremeno štiti od opeklina. NIVEA SUN sustav UVA i UVB filtera pruža zaštitu od opekotina i preranog starenja kože. Čini kožu mekom i podatnom. Zahvaljujući vitaminu E štiti kožu od slobodnih radikala.

NIVEA SUN ulje u spreju za sunčanje s karotenom pobrinut će se za predivnu preplanulost vaše kože. Osigurava dugotrajnu i ravnomjernu preplanulost. Dubinski hrani kožu i čini ju svilenkasto glatkom. Sprečava ljuštenje kože.Pročitajte


<
Jolie preporuka