Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Želite 48% više sjaja*, 100 % prekrivanje sijede kose i vidljivo poboljšanje kvalitete kose? U tom slučaju, nova iNOA boja za kosu pravi je izbor za vas.

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti kvalitetno i u okruženju koje je ugodno, a još kada i napravimo nešto za sebe, onda je zadovoljstvo neizbježno. Upravo jedan takav idealan bijeg od stvarnosti za svaku ženu jest odlazak u omiljeni salon, a vlasnici istih, iz godine u godine podižu ljestvicu svojom ponudom, uslugom i na kraju krajeva – proizvodima koji se nalaze u njihovim salonima. Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno. U oba slučaja, ono što je izuzetno bitno je kvaliteta proizvoda te stručna ruka kojoj dajemo svoje povjerenje.

Boja za kosu koja ne sadrži amonijak, a sadrži čak 60% posto ulja

iNOA boja, kojoj već godinama vjeruju žene diljem svijeta, nastala je pod okriljem svjetski poznatog brenda L’Oréal Professionnel. Još 2009. godine, inovativna formula napravila je revoluciju na tržištu, a sve više stručnjaka za kosu lako joj se priklonilo te danas ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu u svojim salonima bez nje. Riječ je o boji za kosu koja ne sadrži amonijak, a sadrži čak 60% posto ulja. Fenomenalno prekriva 100% sijedu kosu, a boja je prekrasna i izražajna. Samim time, kosa ostaje kvalitetna i njegovana. Upravo zato jer ne sadrži amonijak, ne postoji neugodan miris koji većini ljudi smeta. Brojni saloni diljem Hrvatske, također u svom radu koriste iNOA boje za kosu, a najnovija verzija oduševila ih je već pri prvom korištenju.

Marino Muzica

„iNOA boje su nešto o čemu sam kao kolorist samo sanjao, a sada su dio naše svakodnevice u salonu bez koje ni ne možemo zamisliti istu“ – dodaje Marino Muzica iz frizerskog salona Circolo u Rijeci.

Zašto je ova boja toliko poželjna?

iNOA nudi luksuzno iskustvo bojenja u salonima, a nova formula, oduševljava i profesionalce i klijente. Ugodan osjećaj na vlasištu, veganska formula, 48% sjajnija kosa, ODS tehnologija (60% ulja), bez dodanog voska – za jednostavnije nanošenje, samo su neke od prednosti koje ovu boju čine toliko poželjnom.

Stanko Škarupka

„Tekstura, jednostavnost nanošenja i na kraju rezultat nakon korištenja iNOA boja za kosu su nadmašila sva moja očekivanja“ – priznaje Stanko Škarupka iz fizerskog salona Stanko iz Zagreba.

Ono što će uvelike olakšati komunikaciju između frizera i klijenata je iNOA ID – novi alat za dijagnostiku uz pomoć kojeg je moguće i virtualno isprobati boju.

Antonija Mužar

„Moje klijentice često komentiraju kako ne mogu zamisliti kako bi im određena boja stajala. Veselim se koristiti ovu aplikaciju kako bi olakšale viziju sebe s novom bojom. Na taj način i one postaju dio procesa što je još uzbudljivije“ – ističe Antonija Mužar iz Studija Antonija u Zagrebu.

Gdje pronaći iNOA boju za kosu?

Ono što također nije zanemarivo je novo ekološko (održivo) pakiranje, koje je izrađeno od kartonske kutije (FSC materijal), aluminijske tube od 95% recikliranog materijala i čepa od reciklirane plastike. Novu iNOA boju za kosu pronađite u L’Oréal Professionnel salonima.

BeautyBeauty vijestiNova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za...

Vladavina proljetnih mirisa iz L’Erbolaria može početi!

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. Cvjetni mirisi su jedna...

Robert Čolina poziva na večer evergreena u klub Kontesa 19. travnja

Ljubitelj evergreena i swinga, Robert Čolina, u pripremi je proljetnog koncerta pred zagrebačkom publikom, koji će se održati u srijedu, 19. travnja, u Klubu kazališta Komedija...

Europa Donna Hrvatska obilježila 27. Dan narcisa

Cvijet narcisa postao je zaštitni znak borbe protiv raka dojke jer simbolizira nadu i buđenje novog života, a obilježavanjem Dana narcisa šalje se poruka...

Brojni poznati roditelji sa svojim mališanima proveli vikend u CineStaru

Najljepše provedeno vrijeme s obitelji je ono u kojemu se veliki i maleni članovi uz dobru zabavu i pregršt smijeha opuštaju u omiljenim aktivnostima,...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram