Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

Jolie

Beauty vijesti

Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

Od svih sastojaka parfema, ruža je najpoznatija… Povezivana s ljubavlju, romantikom, strašću i ženstvenošću, no i sa Provansom i Grasseom. L’OCCITANE oduvijek voli ružu. Godinama je ovaj inspirativni sastojak dio kolekcije mirisa i njegujućih proizvoda koji ističu različite aspekte ružine osobnosti.

Novo izdanje kolekcije Ruža donosi ljubiteljima vedrog i čistog mirisa ružinog latica nešto svježe i moderno! Gornje note mirisa čine ružičasti papar, liči i malina koje postepeno prelaze u cvjetno srce mirisa. Infuzija stolisne ruže iz Grassea dobivena tehnikom koja spaja moderno i tradicionalno, miješa se s apsolutom damaščanske ruže te završava apsolutom lista ljubičice. Miris završava donjim notama pačulija, jantara i bijelog mošusa, ostavljajući topli i postojani trag.

 

Slojevita ruža… Koju ćete kombinaciju danas izabrati?

Ako mislite da je ruža staromodan miris, promislite ponovo! L’OCCITANEOVA nova kolekcija unosi razigranost u miris ruže i dopušta vam da prilagođavate miris prema trenutnom raspoloženju. Eau de Toilette Rose nanesite kao bazu te je nadogradite uz pomoć novih mirisnih vodica, kreirajući vlastiti jedinstveni mirisni potpis.

SRETNI STE I RAZIGRANI? Mirisna vodica Nalet vedrine svojom cvjetno-voćnom osobnošću trenutno će vas oraspoložiti. OPUŠTENI STE? Cvjetne i vodenaste note Nalet opuštenosti produbit će taj osjećaj opuštenosti. SPREMNI STE NA SVE? Mirisna vodica Nalet vitalnosti pojačat će vašu energiju i entuzijazam svojim cvjetno-citrusnim notama. Svaka mirisna vodica komplementarna je mirisu Eau de Toilette Rose i možete je ponijeti u torbici i koristiti kroz dan dodajući dodatnu dimenziju svom mirisu i raspoloženju!

Svoj ritual upotpunite praktičnim Eau de Toilette roll-on kojeg možete ponijeti u torbici, kao i njegujućim proizvodima iz kolekcije. Tu su gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, krema za ruke i mirisni sapun, a sve potražite u L’OCCITANE trgovinama.Revija Ivice Skoke izazvala ovacije prepunog gledališta
Pet tipova bivših na koje ćete bez dileme naletjeti jednom u životu
Jedna od najpoznatijih hrvatskih vizažistica predstavila make up trendove za proljeće i ljeto
Prekrasni komadi od čipke iz aktualne ponude high street brendova
U Zagrebu otvoren AVON Beauty Boutique
Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu
Tri načina za meditaciju koja ne uključuju mirno sjedenje sa zatvorenim očima
Revije Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa obilježile treći dan Bipa FASHION.HR-a
Izložba ‘Ljubav i otpor Ivane Popović’ privukla posjećenost kakva još nije viđena još od otvorenja MSU-a
Neodoljivi traper komadi za proljetne dane

Pročitajte


<
Jolie preporuka