Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

Jolie

Beauty vijesti

Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

Novi parfem na bazi ruže iz L’OCCITANE-a dopušta vam da budete kreatori svog mirisa

Od svih sastojaka parfema, ruža je najpoznatija… Povezivana s ljubavlju, romantikom, strašću i ženstvenošću, no i sa Provansom i Grasseom. L’OCCITANE oduvijek voli ružu. Godinama je ovaj inspirativni sastojak dio kolekcije mirisa i njegujućih proizvoda koji ističu različite aspekte ružine osobnosti.

Novo izdanje kolekcije Ruža donosi ljubiteljima vedrog i čistog mirisa ružinog latica nešto svježe i moderno! Gornje note mirisa čine ružičasti papar, liči i malina koje postepeno prelaze u cvjetno srce mirisa. Infuzija stolisne ruže iz Grassea dobivena tehnikom koja spaja moderno i tradicionalno, miješa se s apsolutom damaščanske ruže te završava apsolutom lista ljubičice. Miris završava donjim notama pačulija, jantara i bijelog mošusa, ostavljajući topli i postojani trag.

 

Slojevita ruža… Koju ćete kombinaciju danas izabrati?

Ako mislite da je ruža staromodan miris, promislite ponovo! L’OCCITANEOVA nova kolekcija unosi razigranost u miris ruže i dopušta vam da prilagođavate miris prema trenutnom raspoloženju. Eau de Toilette Rose nanesite kao bazu te je nadogradite uz pomoć novih mirisnih vodica, kreirajući vlastiti jedinstveni mirisni potpis.

SRETNI STE I RAZIGRANI? Mirisna vodica Nalet vedrine svojom cvjetno-voćnom osobnošću trenutno će vas oraspoložiti. OPUŠTENI STE? Cvjetne i vodenaste note Nalet opuštenosti produbit će taj osjećaj opuštenosti. SPREMNI STE NA SVE? Mirisna vodica Nalet vitalnosti pojačat će vašu energiju i entuzijazam svojim cvjetno-citrusnim notama. Svaka mirisna vodica komplementarna je mirisu Eau de Toilette Rose i možete je ponijeti u torbici i koristiti kroz dan dodajući dodatnu dimenziju svom mirisu i raspoloženju!

Svoj ritual upotpunite praktičnim Eau de Toilette roll-on kojeg možete ponijeti u torbici, kao i njegujućim proizvodima iz kolekcije. Tu su gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, krema za ruke i mirisni sapun, a sve potražite u L’OCCITANE trgovinama.Pročitajte


<
Jolie preporuka