Novi YSL All Hours tekući puder ima jako laganu teksturu, ali pruža potpuno prekrivanje

All Hours izjednačava ton kože, a pritom ostavlja prirodan završni sloj i prekriva nesavršenosti. Otporan na znoj, vodootporan te ne uništava odjeću čak i ako odlučite isprobati sve iz ormara.

All Hours tekući puder postojan je na vašoj koži i pruža potpuno prekrivanje do 24 sata, naglašavajući njegu kože i osjećaj ugode prilikom nošenja. Zahvaljujući njegovoj formuli obogaćenoj hijaluronskom kiselinom koža je hidratizirana, meka i glatka na dodir te izgleda prirodno, dok puder istodobno pruža mogućnost potpunog prekrivanja. YSL beauty stručnjaci razvili su ultra tanku teksturu koja ne ostavlja osjećaja težine na koži te ju čini hidratiziranom, glatkom i mekom na dodir. All Hours omogućava prirodni izgled vaše kože te pruža prirodan i svjež mat završni sloj kad je najpotrebnije.

Puder je lagan poput zraka na koži

Za dogradnju formule ALL HOURS pudera YSL beauty razvio je svoju prvu SKIN-FUSING tehnologiju koja pruža potpunu pokrivenost i maksimalnu ugodnost, bez osjećaja težine na koži. Mineralni pigmenti inkapsulirani su u tankoj formuli, formirajući strukturu nalik na tanku mrežicu koja je inspirirana teksturom kože kako bi se postigla potpuna pokrivenost. Pruža cjelodnevnu hidrataciju i svakodnevnu njegu kože. Puder je lagan poput zraka na koži i daje vam do 24 sata bez neželjenog sjaja zahvaljujući neo-skin prahu.

Algoritmom do 22 nijanse za sve

All Hours tekući puder sada dolazi u 22 nijanse koje savršeno odgovaraju svakom tonu kože.

Idealna paleta nijansi koja je napravljena zahvaljujući opsežnoj Global Beauty studiji s 3000 sudionika diljem svijeta. YSL beauty kreirao je protokol za kalibraciju nijanse koji je uključivao potrošače i vizažiste. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i spektrofotometru uspjeli su razviti algoritam koji je omogućio idealnu paletu nijansi All Hours pudera. Sada postoji savršeno odgovarajuća nijansa za svaki ton kože, od svijetloga do tamnoga i svega između.

S bojom pudera koja izgleda kao da je svježe nanesena, koliko god da je nosite – to je nova era tehnologije tekućih pudera.

KAKO PRONAĆI SVOJU NIJANSU ALL HOURS TEKUĆEG PUDERA U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA

KORAK 1

Prvo, pronađite kategoriju tona svoje kože, birajući između svijetle, srednje i tamne. L za svijetli, M za srednji i D za taman ton kože.

KORAK 2

Zatim pronađite svoj podton. Je li to hladan podton, neutralan ili topao? Evo kratke upute o tome kako da odredite koji je vaš podton:

Test boje vena: pogledajte vene na zglobu.

  • Ako su vam vene zelene, vaš je podton topao.
  • Ako su plave ili ljubičaste, vaš je podton hladan.
  • Ako su plave ili sive, vaš je podton neutralan.

Test bijelog papira: Stavite list bijelog papira pokraj lica.

  • Ako vaš ten izgleda žućkasto pokraj bijelog papira, vaš je podton topao.
  • Ako izgleda ružičasto, vaš je podton hladan.
  • Ako ne primjećujete neku boju, vaš je podton neutralan.

C za hladan, N za neutralan, W za topao podton.

KORAK 3

Kada ste odredili svoj ton i podton, morate još samo odrediti intenzitet boje kože, od 1 na svjetlijem kraju spektra do 10 na tamnijem kraju spektra.

FotoPromo
BeautyBeauty vijestiNovi YSL All Hours tekući puder ima jako laganu teksturu, ali pruža...

Facebook

99,687FanovaLajkaj