Novitet u Gucci mirisnom svijetu; uniseks Mémoire d’une Odeur parfem donosi enigmatične sastojke

“Sve počinje od moje opsesije s mirisima: moja sjećanja su primarno olfaktivna, pa shodno tome su moja sjećanja moj osjet mirisa. Uvijek sam iskonski mislio da je parfem jedna od onih stvari kada zatvoriš oči koja te vraća točno u onaj trenutak u vremenu i prostoru. Kada smo započeli raditi na Gucci Mémoire d’une Odeur, pokušao sam osmisliti miris koji se ne može jednostavno prepoznati; hibridni miris koji liči na sjećanja koliko je to god moguće,.” Alessandro Michele.

Za novu mirisnu priču, Gucci je predstavio  Mémoire d’une Odeur, parfem neobilježen rodom ili vremenom.  Gucci Mémoire d’une Odeur je eliksir koji nadilazi rodove svojom individualnošću te uspostavlja novu obitelj, Mineralni Aromatici. Transcendentalne note sadrže neočekivane i enigmatične sastojke te su definirane notom Rimske Kamilice.

Rimska kamilica je rasla u okolici Rima u terasnim vrtovima još od 16. i 17. stoljeća. Zbog svoga zelenoga aromatičnoga mirisa, ovaj osunčan i snažan cvijet ima neosporan karakter koji odiše radošću te aromatičnim notama osušenoga meda i zelene jabuke.

Rimska Kamilica je strukturirana uz pomoć latica “Indijskog Coral Jasmine” da dobije nježnosti, mošus je tu za dubinu, a sve finiširaju plemenita drva: sandalovina te prozračna cedrovina.

@stylelusion

Alessandro Michele otkrio je vintage Gucci bočicu te ju je iskoristio kao inspiraciju za Gucci Mémoire d’une Odeur’s bočicu. Oblikovana kao stup iz antičkog svijeta, bočica je oličenje rafinirane siluete u teškom prozirnom svjetlo zelenom staklu, okrunjena sa sjajnim zlatnim čepom. Printana zlatna folija obrubljuje naljepnicu te otkriva Gucci logo zajedno s imenom mirisa.

“Pakiranje dolazi iz prošlosti, inspirirano Gucci mirisom iz početka 90ih. Nisam želio da oblik bočice bude previše muževan ili previše ženstven zato što miris može biti i za žene i za muškarce,” rekao je Alessandro Michele.

BeautyBeauty vijestiNovitet u Gucci mirisnom svijetu; uniseks Mémoire d’une Odeur parfem donosi enigmatične...

Ovacije za ‘Tvorničke postavke’ Ksenije Marinković na početku nove kazališne sezone

Riječ je o predstavi 'Tvorničke postavke', redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. Ako je suditi po reakcijama publike...

Poznati na otvorenju Cinema Book Cluba u Kaptol Boutique Cinema

Sinoć je započela nova sezona CineStarovog specijalnog programa 'Cinema Book club' i to s pretpremijernom projekcijom filma 'Dobra kuća' u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver....

Samo 19% hrvatskih potrošača planira manje trošiti na modne brandove

Trenutna ekonomska situacija, odnosno inflacija s kojom se suočavamo posljedica je nepovoljnih događanja na globalnoj razini posljednje gotovo tri godine, a u zadnje vrijeme...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram