Novo ruho popularnog beauty brenda Noelle

Jolie

Beauty vijesti

Novo ruho popularnog beauty brenda Noelle

Novo ruho popularnog beauty brenda Noelle

Popularni beauty brand Noelle, prepoznatljiv po bogatoj paleti makeup kistova, dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti, za novu sezonu predstavlja novitete koji će oduševiti sve makeup obožavateljice: novi webshop i novi vizualni identitet branda.

Uvijek ukorak s najnovijim trendovima, Noelle želi biti dostupan jednostavno i brzo, putem online trgovine, koja nudi potpuno novu paletu proizvoda. Nakon što se pozicionirao na tržištu makeup setovima različitih namjena i dizajna, poput onog za konturiranje, putnog izdanja kistova, unicorn ili rose gold setova, Noelle je odlučio ponuditi raskošnu lepezu pojedinačnih kistova za nanošenje svih vrsta makeupa.

Novu paletu proizvoda prati i novi dizajn za koji je kao inspiracija poslužila tema pastelni candyland. Dugine boje u nježnim, pastelnim nijansama i moderan dizajn kistova osnovne su značajke nove Noelle linije. Redizajnirani pojedinačni kistovi u nekoliko boja, osim što su stvoreni za profesionalno šminkanje bez pogreške, mogu se slagati u setove po želji. Sve ljubiteljice makeupa znaju kolika je prednost imati pravi accessorize, ali i pohraniti ga na sigurno od vanjskih utjecaja i prašine. Zato Noelle u ponudi ima i odgovarajući etui za kistove, ovalnog oblika, izrađen od umjetne kože u pastelnim nijansama, koji se može jednostavno odložiti na polici, ali i nositi na putovanjima.

Tvornica unikatnih makeup kistova i šarenih setova povodom novog vizualnog identiteta i ponude predstavlja i kampanju, koju potpisuje fotografkinja Jelena Balić. S Leonardom Zebom u ulozi modela, za čiji je makeup zaslužna makeup artistica Dajana Pajkić, dok je frizuru radio Mijo Majhen, vizuali savršeno prenose novu priču branda Noelle, koji je kroz godine postao dio brojnih makeup torbica. Novi asortiman, koji je već sad dostupan u odabranim BIPA drogerijama, a uskoro u cijelom BIPA lancu, od danas je spreman i na putovanje do svih adresa u Hrvatskoj putem online shoppinga na www.noellebrush.com.

  Kako kosu zaštititi od isušivanja tijekom ljeta?Revija Ivice Skoke izazvala ovacije prepunog gledališta
Pet tipova bivših na koje ćete bez dileme naletjeti jednom u životu
Jedna od najpoznatijih hrvatskih vizažistica predstavila make up trendove za proljeće i ljeto
Prekrasni komadi od čipke iz aktualne ponude high street brendova
U Zagrebu otvoren AVON Beauty Boutique
Moćni saveznik kože bez kojeg ne možemo zamisliti beauty rutinu
Tri načina za meditaciju koja ne uključuju mirno sjedenje sa zatvorenim očima
Revije Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa obilježile treći dan Bipa FASHION.HR-a
Izložba ‘Ljubav i otpor Ivane Popović’ privukla posjećenost kakva još nije viđena još od otvorenja MSU-a
Neodoljivi traper komadi za proljetne dane

Pročitajte


<
Jolie preporuka