Otkrili smo kremu za mladolikost i blistavost lica koja djeluje

U navali kozmetičkih proizvoda i brendova, teško je izabrati kozmetiku, koja zaista odgovara vašem tipu kože, stvarno djeluje, i još istovremeno, sadrži sigurne i blage sastojke.

Certificirana prirodna kozmetika Lux-Factor ponosna je na svoju izrazito učinkovitu kremu protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron sa 100 % prirodnom hijaluronskom kiselinom, koja prodire ispod epiderme i kožu u dubljim slojevima hidrira od unutra prema vani. Krema, koja daje rezultate već nakon 2 tjedna upotrebe, vidno smanjuje izražajne i popuni duboke bore, potiče prirodno obnavljanje epiderme i kožu štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

Hijaluron iz certificiranih laboratorija diljem Europe

4D Hyaluron krema protiv bora, od drugih brojnih proizvoda razlikuje se po tome što sadrži isključivo hijaluron europskog porijekla, koji je jedinstvene kvalitete. To je vrijedan aktivni sastojak koji daje nevjerojatne rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože.

Pripremili smo samo za čitateljice ovog članka poseban popust, dodatnih 15 % popusta na kompletan iznos kupnje. Na internet stranici www.luxfactor.com ili preko telefona: 01 330 9365 recite da imate kod za dodatni popust: JOLIE15 i njegujte svoju kožu po ovoj super povoljnoj cijeni.

Požurite se, kod vrijedi samo još do 15.3.2024.

Make up artistica i influencerica Ana Ude

Zdrava koža je znak njegovanosti

Hijaluron sigurnog porijekla bez štetnih nuspojava na dugi rok, garantira izgled mladolike i glatke kože, a i poboljšava i njenu strukturu. Hijaluronska kiselina je ključni sastojak zdrave kože. Nedostatak ove kiseline rezultira suhoćom, neelastičnošću, osjećajem zatezanja te pojavom bora i izražajnih linija. Taj odlični sastojak može na sebe vezati velike količine vode i samim tim se pobrine za zdravu i čvrstu kožu. Sa starenjem količina dragocjene hijaluronske kiseline opada, što znači, da naša koža gubi sposobnost zadržavanja vode, javljaju se bore i gubi se zdravi odsjaj.

Nevjerojatni rezultati prije i nakon 2 tjedna upotrebe kreme protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron.

Odabir prave kreme

Kad žena dođe u određene godine, ni zdrav način života nije dovoljan za mladenački izgled. Posebno je koža na licu pod utjecajem brojnih faktora koji djekuju na prebrzo starenje kože. 4D Hyaluron krema može se koristiti i kao podloga za šminku jer se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Svojom visokom kvalitetnim sastojcima potiče obnavljanje epiderme i već nakon nekoliko tjedana redovite upotrebe donosi vidno osvježeni izgled.

I stručnjaci je preporučuju

Nina Šurbek, magistrica farmacije: “Hijaluronska kiselina značajno doprinosi tome da je koža bez obzira na dob hidratizirana, tonirana i da se automatski sama regenerira iznutra. Jako je bitno porijeklo hijaluronske kiseline. Stoga, prije upotrebe kreme provjerite koji su glavni sastojci, je li krema klinički i dermatološki ispitana te ima li odgovarajuće certifikate.

Anti-Wrinkle formula protiv bora u Lux-Factor kremi pruža intenzivan prijenos tvari u kožu, čak i u one dublje slojeve. Zato su duboke, izražene bore znatno smanjene. Patentirana formula također potiče opsežni prirodni proces regeneracije epiderme i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

Prirodna, patentirana Anti-Wrinkle formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i tako učinkovito poboljšava izgled bora. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo zaglađuju. I sama, za njegu lica koristim Lux-Factor 4D HYALURON i toplo je preporučujem svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten!

30-dnevna garancija

Kremu 4D Hyaluron možete naručiti bez riskiranja. Jer je brend Lux-Factor toliko uvjeren u učinkovitost svoje kreme, i svim svojim novim strankama nudi čak 30-dnevnu garanciju. Ako bi se slučajno dogodilo, da s proizvodom ili rezultatima ne bi bili zadovoljni, možete ga potpuno jednostavno i bez dodatnih pojašnjenja vratiti u roku od 30 dana od zaprimanja paketa, Lux Factor će vam vratiti cjelokupni iznos kupovine.

Želite li isprobati trenutno najučinkovitiju kremu protiv bora na našem tržištu, koja, usput, NIJE testirana na životinjama? Upravo sada je možete dobiti po promocijskog cijeni s čak 50 posto popusta, naručiti možete na www.luxfactor.com ili preko telefonskog broja: 01 330 9365!

FotoPR
BeautyBeauty vijestiOtkrili smo kremu za mladolikost i blistavost lica koja djeluje

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Ultimativna fitness motivacija za sve koji nemaju vremena vježbati!

Svi koji smo ikada pokušali ciljano oblikovati trbuh, znamo da izolacijske vježbe poput trbušnjaka imaju poprilično malo efekta. Baš zbog toga mnogi fitness entuzijasti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram