Otkriven izgled jedne od najiščekivanijih paleta sjenila ove godine

Jeffree Star x Shane Dawson

Beauty mogul i jedan od najpoznatijih You Tubera na svijetu, Jeffree Star, udružio je snage sa Shaneom Dawsonom, također You Tuberom koji je na toj sceni od samih početaka ove društvene mreže i koji je postao poznat po snimanju dokumentaraca o svojim kolegama s You Tubea. Najava zajedničke palete pojavila se kao ideja kada je Shane prošle godine zajedno s Jeffreejem snimio jako uspješan serijal o životu ovog beauty influencera i poduzetnika.

U nešto manje od godinu dana dvojac je snimio drugi serijal o izradi palete sjenila, ruževa i svih dodataka poput ogledala i make up torbica. Osim kreativnog procesa koji je uključio biranje svih detalja inspiriranih Shaneovim životom, You Tuberi su iskreno pričali o cijenama i tržišnoj vrijednosti make upa koji svakodnevno kupujemo i sigurno uzdrmali cijelu scenu otkrivanjem nesrazmjera u kvaliteti i cijeni.

Serijal koji trenutno ima šest epizoda u posljednjoj je otkrio izgled palete sjenila s imenom “Conspiracy”, a osim nje u kolekciji će se naći i mala paleta sjenila imena “Mini Controversy”, šest ruževa za usne i jedno prozirno sjajilo. Sve spomenuto ide u prodaju 1. studenoga u 18h na jeffreestarcosmetics.com stranici, a ako je suditi po hajpu na društvenim mrežama, paleta će se jako brzo rasprodati!

Pogledajte video otkrivanja izgleda palete:

BeautyBeauty vijestiOtkriven izgled jedne od najiščekivanijih paleta sjenila ove godine

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram